Peter (60) uit LLDL wordt hitsig van Joke’s borsten: ”Mannendroom”

Peter (60) uit LLDL wordt hitsig van Joke's borsten: ''Mannendroom''

Zodra de 60-jarige Peter de villa van Lang Leve de Liefde binnenwandelt, weet hij het direct: zij is de ware voor hem. Hij ziet haar als de belichaming van iedere ‘mannendroom’.

5 minuten

Peter is pas 5 minuten binnen als hij Joke de liefde verklaart. ”De match klopt wel, zeg. Blauwe ogen en blond haar.” Hitsige Peter laat er geen gras over groeien en gaat door. ”Jij bent wel wat ik zoek in een vrouw. Ik val op blonde vrouwen met…”, zegt hij terwijl hij met zijn handen een boezem impliceert.

”Met je weet wel, de droom van mannen. Een leuke vlotte babbel en…”, vervolgt hij terwijl hij met zijn handen voor zijn borst blijft maaien. ”Niet flink, maar wel normaal. Wat jij hebt. Je bent niet dik en je bent niet dun. Leuk, he?”

Zoenen

Joke zit er behoorlijk ongemakkelijk bij, maar Peter heeft niet door dat ze hem helemaal niks vindt. Hij stelt dat ze eens moeten proberen om te zoenen.

Joke zegt daarop dat ze ”heel ouderwets” is. Maar Peter is vastberaden en leunt naar voren voor een kus. ”Alleen een keer zo”, zegt hij. Maar Joke weigert: ”Ik ben niet zo’n zoener, antwoord ze. Peter blijft daarop beteuterd op de bank zitten.