Pension Meilandjes na twee maanden al gesloten

Pension Meilandjes na twee maanden al gesloten

Amper twee maanden nadat Code Rosé, het pension van de Meilandjes in Noordwijk werd geopend, is het alweer dicht. Dat meldt Shownieuws. 

Vakantie

Gaat het om een permanente sluiting? Nee, de familie verblijft momenteel in het Spaanse Tenerife. Dat vertelt Erica Meiland aan Shownieuws. Ze stelt dat iedereen helemaal kapot is van al het harde werk en dat de familie ‘echt even toe is’ aan volledige rust in hun bolletjes.

Pension Meilandjes na twee maanden al gesloten

Het verbouwen heeft fysiek en mentaal ontzettend veel gedaan met de Meilandjes. Ook het runnen van het pension schijnen ze ontzettend zwaar te vinden.

Omdat niemand van de familie in staat in om te werken, hebben ze besloten het pension een week te sluiten. Op Tenerife willen Martien, Erica, Maxime en Montana bijkomen van alle hectiek die komt kijken bij een ontbijtje maken en een deken opvouwen. Ontzettend zwaar allemaal.

Vergunning

Twee maanden geleden had Code Rosé knallend geopend moeten worden. Helaas besloot de gemeente vlak voor de opening dat het feest niet doorging.

De gemeente Noordwijk had namelijk geen vergunning verleend omdat de Meilandjes de juiste procedure niet gevolgd hadden. In de voorwaarden stond dat iemand fysiek in het pand moest wonen.

Daarom besloot Martien maar om er de afgelopen tijd als beheerder te gaan slapen. Intussen hebben ze geschikte kandidaten die voor beheerder kunnen spelen.

Undercover

Vorige maand besloot journaliste en ‘hoteltester’ Maries Vording undercover te gaan slapen in Code Rosé. Dat bleek vol te zitten met fans van de Meilandjes.

De mensen hadden er alleen maar geboekt in de hoop een Meilandje in levende lijve tegen te komen. Niet omdat het er nou zo geweldig uitzag allemaal.

Tijdens het ontbijt verschenen Martien en Erica. ”Opvallend: de schare fans durven hun twee idolen nauwelijks aan te spreken.”

Scroll naar boven