Paulien (56) vindt geld in woning van schoonvader, besluit alles te houden

Paulien (56) vindt geld in woning van schoonvader, besluit alles te houden

De 56-jarige Paulien was bezig om spullen op te ruimen uit de flat van haar heengegane schoonvader, toen ze plots een enorm geldbedrag ontdekte. Ze pakte haar handtas, en propte zo snel als ze kon al alle het geld erin.

Geld

Tegen Libelle vertelt Paulien: ”Ik was samen met mijn zwager schoonzus de flat van mijn schoonvader aan het opruimen en pakte de versleten onderlegger van zijn bureau op.”

”Toen ik het wilde weggooien, kwam er ineens allemaal briefgeld uit dwarrelen. Talloze briefjes van 100 en 50 euro kwamen eruit. Ik schrok en bleef stokstijf staan.”

Paulien (56) vindt geld in woning van schoonvader, besluit alles te houden

”Ik keek om me heen of ik iemand zag, maar iedereen was boven. Zo snel als ik kon pakte ik mijn handtas en begon als een bezetene al het geld erin te stoppen.”

”Net op het moment dat ik de tas dichtritste, ging de deur open. Ik werd knalrood en verzon tegen mijn schoonzus dat ik een opvlieger had. Ze had niets door!”

7.000 euro

Ze vervolgt: ”Toen ik thuiskwam, heb ik het mijn man verteld. We hebben het geld toen samen geteld en kwamen uit op een bedrag van meer dan 7.000 euro.”

”Ik stelde voor om niks tegen familie te zeggen en mijn man was het daar helemaal mee eens. Alle zorg voor zijn vader was op onze schouders terechtgekomen.”

”Zijn andere twee kinderen hadden het totaal laten afweten toen hij begon te dementeren. Ik heb met liefde voor die man gezorgd, maar ik vind ook dat wij dit extraatje wel even verdiend hebben.”

”Of ik me schuldig voel? Nee, eigenlijk niet. Ik hou het liever zelf dan dat ik het moet delen met mijn schoonfamilie. Is dat erg?”

Scroll naar boven