Paul injecteerde lipfiller in zijn pipi: ”Ik wilde hem groter maken”

Paul injecteerde lipfiller in zijn pipi: ''Ik wilde hem groter maken''

Veel mannen zijn erg onzeker over het formaat dat tussen hun benen bungelt. Wanhopig proberen ze hem groter te maken. De manieren waarop dat aangepakt wordt verschillen. Sommige mannen gebruiken een pomp. Paul is anders, hij injecteerde lipfiller. Twintig keer.

Groter maken

In een interview met DailyStar doet Paul uit de doeken dat hij al jarenlang depressief is, vanwege de lengte van zijn pipi. Hij wilde altijd een grote, maar heeft een kleine.

”Als ik in de kleedkamer zie hoe andere mannen uit mijn football-team geschapen zijn, dan schaam ik me voor mijn lengte. Ik loop altijd rond met een handdoek om.”

Op internet vond hij uiteindelijk de oplossing: penis filler. Het kwam erop neer dat hij een oplosbare gel in zijn lid moest spuiten.

Hoewel dermal fillers erg populair zijn als het gaat om gezichtsbehandelingen, wordt er gezegd dat er weinig bewijs is dat het veel bereikt als het gaat om verbetering van de penisomtrek.

Kliniek

Maar goed, Paul wilde graag een ‘grote’ en vond een Amerikaanse kliniek, PhalloFIL in Dallas, die hem wilde injecteren in zijn pipi. De Amerikaanse FDA heeft het spul goedgekeurd voor gebruik in de lippen, maar zeer zeker niet om het je janneman in te spuiten.

Paul ging naar de kliniek en liet het gewoon doen. Hij werd verdoofd en de procedure duurde een half uurtje. De filler werd onder de bovenste huidlaag gezet.

Het resultaat

Volgens William Moore, de baas van de kliniek, kan hij duizenden mannen helpen. Hij beweert dat mannen er 1,5 tot 3 centimeter aan lengte bij kunnen krijgen.

De kosten? Moore rekent slechts 10.000 dollar voor vier sessies. Een ‘effectieve behandeling’ betekent dat er gemiddeld zo’n twintig spuiten nodig zijn.

Maar soms gaat het ook mis. Zoals bij Paul. ”Ik wist niets van de procedure, behalve van wat ik online had gelezen. Maar ik wilde het zo graag.

”Ik had het geld niet moeten betalen, maar het is gewoon een emotionele zaak voor jongens weet je. Onze edele delen moeten groot zijn.”

Bij Paul ging het echter helemaal mis. ”Het ziet er niet uit. Het is een grote, zachte en klonterige ramp. Het lijkt alsof ik aan allebei de kanten van mijn pipi een potlood heb zitten, waar ze een grote lange, rechte tube met vulmiddel ingestopt hebben. Het is totaal verschrikkelijk.”

”Het ziet er zo slecht en onnatuurlijk uit. Ik ben opnieuw depressief. Ik denk nu: wat heb ik gedaan? Ik heb iets kapotgemaakt waar ik niet aan had moeten laten knoeien.”

Scroll naar boven