Patty Brard valt keihard door de mand met absurde foto

Patty Brard valt keihard door de mand met absurde foto

Patty Brard ligt momenteel behoorlijk onder vuur bij televisiekijkend Nederland. Aanleiding hiervoor is een absurde foto die ze op haar Instagramkanaal heeft geplaatst. Op de foto is te zien hoe Patty innig aan het knuffelen is met Airen Mylene.

Voordat we verder gaan, gaan we eventjes terug in de tijd. Twee weken geleden zat Airen Mylene bij Radio 538. Daar deed ze iets wat je nooit moet doen: collega’s openlijk voor de bus gooien.

Airen onthulde dat een Shownieuws-feestje nogal bizar was verlopen. Zo zouden er twee collega’s van haar zijn betrapt in een kast. Door een schoonmaker nog wel.

Patty Brard valt keihard door de mand met absurde foto

Die collega’s hadden op dat moment geen werkoverleg in de kast, maar waren met hele andere dingen bezig. Beetje laf van Airen is dat ze wel A zei, maar B niet wilde vertellen.

Wat je dan krijgt, is dat de geruchtenmachine op gang komt. Zo wilden veel programma’s weten wie de twee collega’s dan waren.

Patty Brard

Patty Brard kon de uitspraken van Airen niet waarderen. En plein publique schreef ze onder het fragment bij 538: ”Maar echt ff serieus.. Handdoekje erover en niets aan de hand. Wat een stupide aandachttrekkend gebral!” Dat kwam Patty op flink wat kritiek te staan.

Patty Brard valt keihard door de mand met absurde foto

Victor Vlam

En toen was daar ene Victor Vlam. Wij kennen hem niet maar hij schijnt een mediadeskundige te zijn. Hij vond dat Patty veel te ver was gegaan.

In een podcast riep hij John de Mol op om Patty een maand lang te schorsen. Volgens Victor verstoort Patty de sfeer bij Shownieuws en moet er tegen haar opgetreden worden.

Patty deelt liefdesfoto

Het is in het mediawereldje al een tijdje bekend dat Patty en Airen elkaar niet kunnen zien of luchten. Het is dan ook erg bizar dat Patty vandaag ineens een absurde foto deelt, waarop ze innig knuffelt met Airen. Ze schrijft erbij: ”Heel gezellig hoor, zo’n zondagavond!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patty Brard (@pattybrard)

Om het nog ongeloofwaardiger te maken taggt ze al haar collega’s, waarna ze er drie hartjes achter plaatst. Iedereen is het er inmiddels over eens: nepper kan niet.

Ondertussen heeft het nieuws ook Yvonne Coldeweijer en Juicechannel bereikt. Die laatste gelooft niets van een verzoening en schrijft:

”Wij geloven niet dat Patty en Airen het achter de schermen uitgepraat hebben. Het lijkt nu namelijk veel meer op een plan van de redactie dat ze moeten doen alsof er niets aan de hand in. Zodat het Shownieuws-relletje snel overwaait.” Yvonne is wat milder en deelt alleen de foto.

Patty Brard valt keihard door de mand na delen absurde foto

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw mening. Denk jij dat het is bijgelegd tussen Patty en Airen, of is dit een vooropgezet toneelstukje? Laat het weten in de reacties!

Scroll naar boven