Patty Brard schrikt: ‘Sarah is veel afgevallen’

Jeroen van der Boom zegt dat André Hazes in goede handen is. Hoe het nu met André gaat is nog niet bekend. André kampt namelijk met een burn-out.

Een jasje uitgedaan

Patty Brard maakt zich best wel veel zorgen over Sarah van Soelen. Dit vertelde ze in een uitzending van Shownieuws. “Ik zie dat ze echt wel een jasje heeft uitgetrokken letterlijk, ze is wat aan de magere kant”, zegt Patty. Ze maakt zich best wel zorgen, helemaal omdat het nu zo stil is rondom de twee.

Eerder deze maand werd bekend dat André Hazes een burn-out heeft. Hij houdt de komende maanden zich even rustig. Daarom is het ook afwachten of André bij de concerten van Holland Zingt Hazes is. Dat vindt plaats in begin November. Jeroen van der Boom is een goede vriend van de zanger en zegt dat hij goed contact heeft met André. Hij zou in goede handen zijn volgens Jeroen!

De manager van André zei laatst dit: “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven