Patty Brard maakt uiterlijk van wereldster (79) zwaar belachelijk op Instagram

Patty Brard maakt uiterlijk van wereldster zwaar belachelijk op Instagram

Patty Brard ligt weer massaal onder vuur. De zelfbenoemde diva maakt op Instagram het uiterlijk van de 79-jarige wereldster Diana Ross belachelijk. Ze vindt dat Ross zich moet laten behandelen om er beter uit te zien.

Het is behoorlijk kansloos, maar Patty Brard doet het toch: een levensgrote foto van een oudere vrouw plaatsen om daarna los te gaan over haar uiterlijk.

‘Ze moet opknappen’

In het ‘verhaal’ van Patty laat ze een foto van Diana, die er prima uitziet, zien. In hoofdletters schrijft ze erbij: ”IK SNAP T NIET ZO GOED: WAT ZOU T OPKNAPPEN! ZO’N TALENT!”

Patty Brard maakt uiterlijk van wereldster (79) zwaar belachelijk op Instagram

Het wordt nog krankzinniger, want Patty speelt voor plastisch chirurgje en taggt een kliniek, een make-upmerk en ook een tandarts.

Patty vindt dat Diana Ross haar oogleden, make-up en gebit onder handen moet laten nemen. De vraag is nu: wat bezielt Patty om zo vreemd te doen?

Patty gaat te ver

Door zich op deze manier te gedragen, draagt Patty bij een leeftijdsdiscriminatie. Ze suggereert dat er iets mis is met Diana vanwege haar leeftijd.

Criticasters vinden dat Patty hiermee te ver is gegaan. Cosmetische ingrepen maken je namelijk niet mooier en door zich op deze manier uit te laten, draagt ze bij aan een cultuur waarin mensen zich onzeker en onwaardig kunnen voelen. Bovendien heeft Patty nog niet een fractie bereikt van wat Diana Ross heeft bereikt.

Mediacourant omschrijft het goed: ‘Waar deze 79-jarige wereldster deze herfst nog een groot optreden geeft in Amsterdam, vult Patty Brard haar avonden met het voorlezen van nieuwtjes over Roy Donders’.

Geen excuses

Het kan niet anders dan dat Patty een hoop negatieve reacties over deze post heeft ontvangen in haar inbox. Uren later staat de foto echter nog steeds online.

Kijken of Patty het nog steeds zo leuk vindt als iemand hetzelfde trucje bij haar uithaalt… Frits Huffnagel denkt van niet.

Scroll naar boven