Patty Brard in tranen na woeste man bij tankstation: ‘Blijf aardig tegen elkaar’

Patty Brard was gister enorm geschrokken toen er een man bij het tankstation woest op haar werd. Ze was gisteren onderweg naar haar 91-jarige moeder die ziek is en besloot alvast wat lekkers te eten voor haar te halen terwijl haar auto nog voor de pomp stond. Er was een man bij het tankstation die dat alles behalve een goed idee vond: ‘Allemachtig mensen, het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aanslaan!’, laat Patty via Instagram weten.

De 91-jarige moeder van Patty is erg ziek een heeft een luchtweginfectie. Omdat ze zo ziek is, is Patty vooral met haar bezig. Ze maakt zich zorgen en gaat daarom elke dag naar haar moeder toe. Haar moeder woon in Den Haag. Gisteren was Patty onderweg naar haar moeder en vond het verstandig om alvast te tanken zodat ze dat later niet meer hoefde te doen. Toen ze ging tanken zag ze dat er een Starbucks in de buurt was en wilde ze als verrassing wat lekkers voor haar moeder halen. Ze liet op dat moment even haar auto bij de pomp staan.

Ruzie bij tankstation

Toen ze terug kwam van de Starbucks stond er een man bij haar auto die alles behalve vrolijk was: ‘Ik werd op niet misverstane Haagse wijze gewezen op het feit dat ik mijn Smart wel ff weg had mogen zetten als ik na het afrekenen nog naar de Starbucks zou gaan’. Ze zei zelfs dat de man haar een ‘achterlijke mongool’ noemde.

‘Okeeeee, mijnheer, het kwam op als poepen en het duurde maar even, maar sorry dat ik u 60 tellen heb opgehouden! De hel kwam naar beneden, er was niet eens sprake van een kort lontje, er was helemaal geen lontje.’

In tranen

Patty was erg verdrietig maar vertelde er wel bij dat ze niet ‘in het koppie of hart van de man’ kan kijken. Ze was wel erg geschrokken van de woorden van de man en schoot daardoor helemaal vol.

‘Ik was zo geschrokken (en moe) dat ik mijn tranen even de vrije loop heb laten gaan, geschrokken van de reactie van de man! Het zal ook wel wat met de volle maan te maken hebben, maar allemachtig mensen het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aanslaan!’

Het doel van Patty met haar boodschap is ervoor te zorgen dat mensen wat aardiger tegen elkaar blijven:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven