Patty Brard haalt voor de laatste keer hard uit naar André Hazes en Bridget Maasland

Het is geen nieuws meer dat André Hazes en Bridget Maasland elkaar meer dan een beetje zagen zitten, maar dat dit niet goed heeft uitgepakt voor Bridget aangezien André weer terug is bij zijn ex-vriendin, Monique Westenberg. Patty Brard heeft overigens geen goed woord over Bridget en André en om deze reden gaat binnenkort alles over de twee op tafel gooien in haar nieuwe boek dat binnenkort uitkomt.

Eerder werd al bekend dat Bridget en André nogal handtastelijk waren tijdens haar bruiloft in 2014. Betrouwbare bronnen hebben laten weten dat de twee uitbundig met elkaar zouden hebben staan zoenen en het slipje van Bridget zou zelfs op haar knieën hebben gehangen. Volgens Bridget was dit één grote lariekoek en ontkracht dan ook dat dit ooit zou hebben plaatsgevonden. Patty is overigens woest op Bridget, zo laat ze ook duidelijk weten:
“Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons huwelijk gezorgd, en dat neem ik Bridget hoogst kwalijk”

Ook neemt Patty het haar heel erg kwalijk dat ze nooit een sorry van Bridget heeft ontvangen en dat heeft ook de nodige wonden veroorzaakt voor haar vriendschap. Verder laat Patty het volgende hierover kwijt:
“André mocht van zijn vriendin Monique waarschijnlijk niet meer met ons omgaan vanwege het incident Bridget op de afterparty. Maar achteraf gezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen.”

Bron: Panorama

Laat een reactie achter

Scroll naar boven