Patrick Dempsey gekroond tot meest sexy man ter wereld

Patrick Dempsey, ook bekend als “McDreamy”, is niet meer alleen jouw favoriete tv-hartenbreker. Hij heeft nu de officiële titel: ‘Sexiest Man Alive’ van 2023.

De grote onthulling gebeurde tijdens de uitzending van Jimmy Kimmel Live op dinsdagavond.

“Ik ben blij dat dit nu gebeurt,” vertelt de 57-jarige acteur aan People. “Het is fijn om deze erkenning te krijgen. Mijn ego krijgt een oppepper, maar belangrijker, ik kan dit platform gebruiken om positieve dingen te doen.”

Sinds 1985 kiest People magazine jaarlijks de ‘sexiest man alive’, met Mel Gibson als de eerste winnaar.

Door de jaren heen hebben mannen als Harrison Ford, John Legend, Brad Pitt, Idris Elba en Blake Shelton de titel gedragen.

Dit jaar is het Dempsey’s beurt, die niet alleen bekendstaat om zijn acteerwerk, maar ook om zijn carrière als professioneel raceautocoureur.

Patrick Dempsey

Dempsey was “volledig geschokt”

“Ik kon het niet geloven en moest lachen. Ik dacht dat het een grap was. Ik ben altijd de eeuwige tweede geweest!” grapte Dempsey, die vader is van drie kinderen.

Hij had nooit verwacht de award te winnen en had het zelfs nooit overwogen.

“Dus, ik voel me goed,” concludeert hij met een glimlach.

Zijn kinderen zorgen voor een reality check

Zelfs als zijn ego even de lucht in schiet, zijn het Dempsey’s kinderen die hem weer met beide benen op de grond zetten.

“Ze zullen me belachelijk maken en me alle redenen geven waarom ik deze titel niet zou moeten dragen,” zegt hij. “Dat houdt me jong.”

Ben je het eens met de keuze van People magazine?

Ben je het eens met de keuze van People? Of had iemand anders de titel moeten krijgen volgens jou?

Laat je mening achter in de reacties!

Scroll naar boven