Pastoor krijgt kracht van boven en loopt over lucht

Pastoor krijgt kracht van boven en loopt over lucht

Een pastoor verovert het gehele internet met een video waarin te zien is hoe hij over lucht loopt. Mensen kunnen het nauwelijks geloven.

Zweven

De beelden laten zien hoe de pastoor de trap af loopt. Wanneer hij bijna onderaan is, begint hij plotseling te zweven. Maar als je ziet waarom er bij de video een aanhalingstekens zijn gezet tussen het woord ‘bewijs’, dan realiseer je jezelf dat deze tekens er niet voor niets staan.

Het opmerkelijke is dat de man voortdurend wordt gefilmd, maar wanneer hij begin te zweven worden alleen zijn voeten gefilmd. Alsof het MAGIE is. Nadat hij weer op de grond staat, draait de camera weer naar boven. De pastoor staat erbij alsof hij Jezus Christus is, met zijn armen wijd.

De video dateert al uit 2015, maar is recent wederom viraal gegaan. Wonderen als deze komen niet vaak voorbij en dus is het goed te begrijpen.

Reacties

Onder de video wordt massaal gereageerd. Een iemand schrijft: ”Ik geloofde nooit, maar door deze video ben ik bekeerd. Bedankt, pastoor.” Iemand anders reageert door te schrijven dat de man blijkbaar ook in staat is om schaduwen compleet te laten verdwijnen. Kortom er wordt niet geloofd dat dit echt gebeurd is. Oordeel zelf, onderstaand de beelden van de zwevende pastoor.

Scroll naar boven