Pasgetrouwd stel viert huwelijksreis op de A12

Het is nu al een aantal dagen flink raak op de A12. Wanhopige klimaatliefhebbers zitten daar op de weg en denken daar iets mee te kunnen bereiken. Iemand heeft hen wijsgemaakt dat er iets mis is met het klimaat en sindsdien is het hek van de dam.

Demonstratie

Of er ook echt iets mis is met dat klimaat? Geen idee. Maar dat weten de actievoerders ook niet, op wat informatie die ze uit de media vernemen na. Of een documentaire van David Attenborough, die zo zielig kan vertellen over moedertje Aarde. Het is zo triest allemaal he, onze toekomst.

Afijn, bij demonstraties tref je altijd een apart slag mensen. Zo zagen we eerder een moeder die haar kinderen liever op een weg zet, dan ze naar school te laten gaan.

Kinderen mogen niet naar school: Moeder zet hen liever op de weg

Bij de demonstratie van gisteren waren er ook weer, laten we het netjes houden, een eigenaardige medelanders met een erg aparte kijk op de wereld.

Huwelijksreis

Omroep PowNed ging gezellig naar de A12 en trof wat volk aan. Dat begint met een man die zich voor de gelegenheid als een goochelaar heeft verkleed. De man kan het klimaatprobleem niet wegtoveren, maar de klimaatcrisis wel. De man zwaait drie keer met zijn handen en roep dan heel hard ‘POEF’.

Het zou je vader maar zijn, of je opa. Gelukkig niet die van ons. Enfin, er zijn ook nog andere mensen aanwezig. Zo vindt de omroep een man in een trouwpak en een vrouw in een trouwjurk. Ze vertellen dat ze net zijn getrouwd en op huwelijksreis zijn naar de A12.

Pasgetrouwd stel viert huwelijksreis op de A12

Sneuer gaat het niet worden vandaag. Onderstaand de beelden:

Vervolging klimaatklevers A12!

 

Scroll naar boven