Pasgeboren zoon sterft plotseling in het ziekenhuis: 4 dagen later belt de verpleegster de moeder met een brok in haar keel

Het is een droom van veel jonge stellen om een ​​eigen gezin te hebben. Daarom waren Katie en Josh Butler dolgelukkig toen zij te horen kregen dat ze een kind zouden krijgen.

Hun hoop en verlangens zouden echter in rook opgaan voordat ze amper begonnen waren aan de reis van het ouderschap.

Toen Katie na 20 weken een echo kreeg, werd ontdekt dat er iets mis was. Artsen konden niet precies vaststellen wat het probleem was, maar ze wisten dat er iets niet klopte.

Nadat de baby van Katie en Josh Butler, Dewey, was geboren, werd hij met spoed naar de NICU gebracht om zijn leven te redden. Helaas was het niet genoeg; Dewey stierf na 132 dagen vechten. Zijn hart kon de spanning niet aan die werd veroorzaakt door een poging hem chirurgisch te voorzien van een voedingsslang.

Natuurlijk waren Katie en Josh verwoest. Ze waren ervan overtuigd dat Dewey kon slagen in zijn strijd met tegenslagen, maar niets was minder waar dus liet de dood van Dewey hen in verdriet achter.

“Ik voelde me zo schuldig, maar er was ook een gevoel van opluchting. Hij was eindelijk genezen en ik weet dat ik hem weer zal zien,” vertelde Katie aan Caters News Agency.

De ouders wendde zich tot God om hen door deze tegenslagen heen te helpen. Het was toen Katie en Josh bezig waren met het vieren van het leven van hun kostbare Dewey dat er een wonder plaatsvond.

Een van de verpleegsters in NICU belde om het paar te laten weten dat er een baby op de 5e verdieping van het ziekenhuis was die een vader en moeder nodig had. De jongen, genaamd Brax, had meerdere gezondheidsvoorwaarden waardoor zijn familie niet voor hem kon zorgen.

Katie en Josh wisten niet wat ze konden verwachten, maar vier dagen later ontmoetten ze een lieve kleine jongen. Brax was te vroeg geboren, na 27 weken om precies te zijn. Toen hij 11 maanden oud was, had hij nooit het ziekenhuis verlaten en had hij chronisch ademhalingsfalen, pulmonale hypertensie en was hij afhankelijk van de luchtweg. Katie en Josh kregen te horen dat er echter een kans was dat hij met de jaren zou verbeteren.

De koppel wist meteen wat hen te doen stond. Ze namen Brax mee naar huis en koesterde hem. Toen ze een paar maanden later in aanmerking kwamen, adopteerden ze de jongen officieel.

“Toen we hem thuis hadden gebracht, begon zijn gezondheid te verbeteren. Hij heeft nog steeds zuurstof nodig, maar zijn motoriek en voeding zijn zo verbeterd. Hij kent ons en hij lacht naar ons en herkent ons. Hij hoort echt bij de familie. We hebben al deze liefde vanwege Dewey en willen deze liefde aan Brax geven. ”

We wensen Katie en Josh een gelukkig leven toe met kleine Brax. Wat er gebeurde met Dewey is verschrikkelijk en verdrietig, maar er is licht aan het einde van de donkere tunnel voor het gezin in de vorm van een andere kwetsbare baby die hun hulp nodig heeft.

Deel dit verhaal als je gelooft dat God een handje geholpen heeft om Katie en Josh een tweede kans te geven om een kind groot te brengen wanneer ze het het meest nodig hadden.

Bron: Catersnews