Pasgeboren baby overlijdt – 4 dagen later belt ziekenhuis en zet hun wereld op zijn kop

Net als veel nieuwe ouders waren Katie en Josh Butler enthousiast over de geboorte van hun nieuwe kind.

Dit echtpaar, uit Nashville, Tennessee, ging 20 weken lang op controle bij de artsen tot ze ontdekten dat er een probleem was. Toen de echo werd genomen, werd de ontwikkeling van de baby erg zorgwekkend en er waren ernstige risico’s aan verbonden.

Hun zoon, Dewey, werd geboren maar werd al snel gestuurd naar de NICU terwijl artsen werkten om zijn leven te redden van een onbekend probleem. Na 132 dagen kreeg Dewey een routine-operatie om hem een ​​sondevoeding te geven en toen stierf hij.

Josh en Katie waren kapot van verdriet. Ze wisten echter niet dat er iets speelde in het ziekenhuis, 1 verdieping boven hun, dat hun wereld zou veranderen.

Katie en Josh kregen een telefoontje van de verpleegster van de NICU die op die dag dicht bij hen stond. Ze waren verrast toen de telefoon ging.

De verpleegster herinnerde zich dat de Butlers hadden gepraat over het koesteren van kinderen en een baby, genaamd Brax, bevond zich nu op de vijfde verdieping van het ziekenhuis.

Brax had chronische ademhalingsfalen, pulmonale hypertensie en tracheomalacie. Hij was niet in staat om het ziekenhuis voor 11 maanden te verlaten omdat hij aan een luchtafvoer was vastgemaakt. Zijn ouders konden niet voor hem zorgen en hadden hem in de steek gelaten, maar artsen geloofden dat hij zal herstellen naarmate hij ouder wordt.

Toen Katie en Josh Brax ontmoetten, wisten ze in hun hart wat er moest gebeuren. Ze brachten de jongen naar huis en zorgden voor hem. Vanaf dat moment werd hij een deel van hun liefhebbende familie. Na verloop van tijd begon zijn toestand te verbeteren.

Zijn liefde en zorg die zijn pleegouders hem hebben gegeven, hielpen hem te genezen.

Katie en Josh hebben Brax in september 2017 geadopteerd. Ze missen Dewey nog steeds en voelen het verlies, maar ze zijn blij dat hij niet hoeft te lijden. Ze begrijpen ook dat ze door zijn verlies nu de liefde hebben gekregen van kleine Brax. Wat een prachtig verhaal met een mooi einde. Wij wensen deze mooie familie hele fijne jaren toe!