Goed nieuws! Je kunt nu een hondenriem met paraplu voor je hond kopen

hondenriem

Maak je je ook wel eens zorgen dat je hond nat wordt als hij/zij buiten in de regen staat? Geen zorgen. Wish heeft daarvoor de perfecte gadget gevonden. Met deze hondenriem en paraplu in één heb je nooit meer last van een natte hond.

Voor ongeveer € 15 inclusief bezorging kunnen baasjes van kleine honden deze ingenieuze uitvinding gebruiken om zowel hun hond uit te laten als ze droog te houden. De productiebeschrijving luidt als volgt: “Pet Umbrella is een nieuw artikel dat huisdieren kan beschermen tegen gruis, wind, sneeuw en regen, speciaal ontworpen voor kleine honden.

Hondenriem

“Het is modieus, stijlvol, beknopt en gemakkelijk te hanteren. Met deze paraplu voor huisdieren hoeven huisdieren op regenachtige dagen geen regenjas te dragen. Hiermee zien ze er mooi en elegant uit.”

De handige doorzichtige paraplu zorgt ervoor dat u kunt zien wat uw huisdier aan het doen is terwijl u aan het uitlaten bent. De riem gaat open als een normale paraplu. Je duwt de riem van je af om de hoes te openen.

hondenriem

Het is mogelijk dat je hond zich een beetje ongemakkelijk voelt bij het eerste gebruik van de paraplu. Blijkbaar zou het maar een paar wandelingen moeten duren voordat ze eraan gewend zijn.

Toch is het geen slecht idee als je maar niet kunt wennen aan de geur van natte hond na een regenbui. Het is relatief betaalbaar, en zeker de moeite waard om een keer te proberen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven