Papa ziet vreemde man praten met zijn peuter op het vliegveld – schrijft krachtige bericht dat viraal gaat

Voor de overgrote meerderheid van ons kan reizen een best saaie ervaring zijn. Zo vaak is het veel te druk, vol met mensen die zich van de ene plek naar naar de andere plek haasten of anders lang blijven zitten met heel weinig te doen, behalve af en toe een blik werpen op het vertrekbord.

Auteur en openbare spreker Kevin Armentrout verwachtte misschien zulke frustraties toen hij onlangs op de luchthaven was met zijn 16 maanden oude dochter. Zijn ervaring bleek echter zo memorabel dat hij het met de wereld moest delen.

Het lange en korte verhaal van Armentrout omringt zijn peuter Carter Jean en een onwaarschijnlijke kennis die ze maakte onder de naam Joseph Wright …

Joseph Wright is een verkoopmanager uit Oklahoma, maar hij heeft blijkbaar een hart van goud.

Hij sloot vriendschap met de 16 maanden oude Carter Jean Armentrout waardoor haar vader Kevin overmand werd met emoties.

Facebook bericht
Kevin zelf wist dat hij hun ontmoeting op Facebook moest beschrijven en schreef het volgende:

“Gisteravond, terwijl we wachtten om ons vliegtuig in te stappen, was [Carter Jean] haar gewoonlijke nieuwsgierige zelf die iedereen wilde ontmoeten en’ hoi ‘zeggen, totdat deze man opkeek,’ schreef hij.

“Hij stak zijn hand uit en vroeg of ze bij hem wilde gaan zitten. Hij haalde zijn tablet tevoorschijn en liet haar zien hoe ze ermee kon tekenen, ze bekeken samen tekenfilms en ze bood hem snacks aan. Dit was geen korte kleine uitwisseling, dit duurde 45 minuten. Toen ik ze op dat moment zag, kon ik niet anders dan denken, verschillende geslachten, verschillende rassen, verschillende generaties en de beste vrienden. Dit is de wereld die ik voor haar wil.

“In een land dat continu wordt gevoed dat het zo diep is verdeeld door overtuigingen, wil ik dat haar leven wordt gevuld met momenten als deze … niet liberaal of conservatief republikeins of democraat, socialistisch of kapitalistisch, alleen de MENS.”

Armentrout gaf in een interview met Yahoo Lifestyle toe dat Jospeh een vertederend geduld met zijn dochter had getoond.

“Er waren een paar momenten dat ze schreeuwde en probeerde in zijn werkkalender te komen, maar het kon hem niet schelen,” zei hij.

Gelukkig kon de post van Armentrout zijn weg vinden naar Jozefs vrienden, die niet werden verrast door het sentiment.

Alles bij elkaar heeft Kevin’s post 386.000 likes verzameld op het moment van schrijven, evenals meer dan 153.000 deel-acties.

Joseph Wright, we groeten je! Als er maar meer mensen de tijd uit hun dagen namen om contact te maken met hun medemensen!

Deel dit artikel als het een glimlach op je gezicht tovert.

Bron: Yahoo Lifestyle