Papa vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, leest de laatste regel en is sprakeloos

Niet alles is zoals het lijkt. De meesten van ons beseffen de waarheid van deze gezegde, maar we hebben moeite het te herkennen wanneer het de realiteit is. Soms is het gewoon een kwestie van dicht bij de situatie te zijn en tot een conclusie komen. Dat was waarschijnlijk de manier waarop deze vader zich voelde toen hij een briefje ontving van zijn 16-jarige dochter. Zoals je wel zult ontdekken, had ze iets anders in gedachten en het was briljant:

Een man was op zoek naar zijn dochter, ze is een tiener en haar naam is Anna. De man voelde zich behoorlijk verdrietig na een wedstrijd gezien te hebben van zijn favoriete team. De Patriots verloren de avond ervoor een hele belangrijke wedstrijd. Om een ​​beetje op te vrolijken besloot hij ijs te halen en ging op zoek naar zijn dochter om te zien of ze met hem mee wilde.

Hij ging naar haar kamer maar ze was er niet, de deur stond open en de kamer was leeg. Op haar bed vond hij het volgende briefje:

“Lieve mama en papa,

Het spijt me dat ik je het zo moet vertellen, maar ik heb een nieuwe vriend en zijn naam is Mohammed.

Ik heb eindelijk de ware liefde gevonden en hij is gewoon geweldig! Ik ben vooral dol op zijn schattige piercings, sexy littekens, coole tatoeages en zijn grote motorfiets!

En dat is niet alles – ik verwacht een kind met Mohammed en ben al drie maanden zwanger. We gaan in zijn caravan wonen en hij zegt dat hij nog meer kinderen wil. Ik ben zo blij!!! En raad eens? We gaan volgende week trouwen!

Hij heeft me ook uitgelegd dat wiet niet zo erg is als sommige mensen zeggen, dus nu laten we 17 planten achter onze aanhanger groeien. We hebben genoeg voor hem en zijn vrienden, en in ruil daarvoor geven ze ons zoveel pillen als we willen.

Ik hoop echt dat ze spoedig een remedie voor aids zullen vinden, zodat Mohammed beter kan worden – hij verdient het echt. Maak je geen zorgen om geld – Mohammeds vrienden Juan en Stanislav zijn in de filmindustrie en ze hebben geregeld dat ik een actrice word!

Het betaalt redelijk goed, 50 dollar per opname, en ik krijg nog eens 50 als er meer dan drie mannen in dezelfde scène zijn. Dus maak je geen zorgen om mij – ik ben 16 jaar oud en kan voor mezelf zorgen.

De volgende keer dat ik op bezoek kom, krijg je je kleinkind te zien!

xoxo, Anna

P.S. Pa, dit is allemaal niet waar – ik ben alleen maar bij Emma thuis om tv te kijken. Ik wilde je eraan herinneren dat er slechtere dingen in het leven zijn dan The Patriots die verliezen van The Eagles!

Tot ziens! ”

Deze vader zal deze brief nooit meer vergeten, dat is zeker!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven