Papa sloeg dochter omdat ze zich misdroeg – school kwam erachter en haalt de politie erbij

Psychologen waarschuwen steeds vaker voor het langetermijngevaar van slaan, maar sommige ouders gebruiken nog steeds deze techniek van fysiek geweld wanneer hun kind zich niet goed gedraagt. Ondanks dat deze techniek niet meer gebruikelijk is, werd deze man uit Californië onlangs gearresteerd nadat hij zijn 7-jarige dochter had geslagen en ze het aan haar lerares had verteld.

Daily Elementary Charter School haalde de politie erbij toen ze vaststelden dat de eerste-klasser een verwonding had, die duidelijk ernstig genoeg was om haar vader te arresten. Terwijl dit gebeurde, werden alle drie de dochters van de man, van 3, 6 en 7 jaar oud, door beschermende diensten weggehaald en een paar dagen bij hun grootouders geplaatst.

In een interview verduidelijkte Arambula dat hij zijn kinderen zelden sloeg, maar dat zijn dochter zich misdroeg: “We hebben nachten waarin we overweldigd raken en dat we onze kinderen de basisregels moeten leren,” vertelde hij ABC30. “Die nacht was zo’n nacht.” “Dat is wat ouders moeten kunnen doen, om een ​​aantal basisregels te hebben om goede ouders te zijn,” zei hij.

man, vrouw en 3 kinderen

Elizabeth Arambula merkte op dat zijn dochter extreem boos was over deze straf, wat waarschijnlijk de reden is waarom ze haar vader de volgende dag had gerapporteerd bij haar lerares. “Ze was echt boos dat hij haar sloeg,” herinnerde Arambula zich. “Ze werd boos wakker en ging boos naar school en wilde gehoord worden.”

De man vertelde aan Fresno Bee later dat hij eigenlijk een liefhebbende ouder is. “Iedereen die ons kent in de gemeenschap en ons in de gemeenschap heeft gezien, weet dat ik een liefhebbende vader ben. Ik geef veel om mijn dochters en ik ga gewoon door een proces en doe mijn best om een ​​echtgenoot en vader te zijn die ons weer bij elkaar brengt. ”

man is gearresteerd

Omdat hij niet formeel was aangeklaagd en uiteindelijk werd vrijgelaten, mochten de kinderen van Arambula terug naar huis. “Er is een proces dat moet worden nagelopen, en dit proces speelde zich af, en zij besloten dat de kinderen terug naar huis moesten gaan,” zei hij en hij merkte zijn opwinding op. “Maar we hebben een baan en een verantwoordelijkheid om goede ouders te blijven, en dat is waar ik aan wil werken en dat is waar we naar zullen streven.”

Maatschappelijk werkers zullen binnen 30 dagen bij het huishouden controleren. Ondertussen heeft internet gereageerd. “Er is GEEN reden waarom een ​​kind ooit de kracht van een volwassene zou moeten voelen! Discipline hoeft geen fysieke straf te zijn, ”schreef een gebruiker.

slaan van kinderen

Er is GEEN excuus voor een volwassene om een ​​kind te slaan. Volwassenen moeten hun woede en reacties beter onder controle hebben. Voed kinderen op, maar sla ze niet! ”

Lees meer over deze case in de onderstaande video: