Papa maait het gazon van ex-vrouw nog steeds na 28 jaar scheiding

Papa maait het gazon van ex-vrouw nog steeds na 28 jaar scheiding

Tegenwoordig horen we zoveel negatieve verhalen over gezinnen die uit elkaar gerukt zijn door woede na de scheiding van de ouders. Maar volwassenen hebben een verantwoordelijkheid tegenover hun kinderen – ongeacht of ze ervoor kiezen om bij elkaar te blijven.

Een uitstekend voorbeeld voor je kinderen zijn, is de beste manier om ze alles in het leven te leren.

De 32-jarige Codie LaChelle McPhate’s ouders scheidden toen ze pas vier was en zowel haar vader als moeder hebben nu nieuwe partners.

Maar toen Codie’s biologische vader haar kwam opzoeken in Austin, deed hij iets waardoor ze onmiddellijk haar fototoestel moest pakken pakken.

Nu de echtscheidingen stijgen, worden ouders zich steeds meer bewust van het belang om hun best te doen om goede voorbeelden te blijven geven aan hun kinderen – ondanks de uitdaging om gescheiden te zijn.

Experts zijn het erover eens dat co-ouderschap, zelfs tussen gescheiden partners, zeer nuttig is voor kinderen – het helpt hen geliefd te worden en te erkennen dat hun emoties ertoe doen.

Volgens Huffington Post verhoogt dit ook het positieve gedrag bij kinderen, een groter zelfbeeld en zelfvertrouwen.

selfie van vrouw

De vader van Codie lijkt het hier zeker mee eens te zijn. De mama en de papa van Codie hebben er bewust voor gekozen om voor hun kinderen te zijn nadat ze besloten te scheiden.

Codie was in het huis van haar moeder toen ze uit het raam keek en zag hoe haar vader het gazon van haar moeder maaide.

Ze schoot wat foto’s en plaatste ze later op haar Facebook-pagina – waar ze al snel viraal gingen.

vader maait gazon van zijn ex

Dit is wat ze schreef:

‘Dit is mijn vader die het gazon van mijn moeder maait. Ze zijn al 28 jaar gescheiden.

Mijn moeder heeft slechte knieën en mijn stiefvader werkt buiten de stad. Toen mijn jongere broertjes en zusjes vroegen: ‘Waarom maait je vader mama’s gras?’, Zei ik tegen hen, ‘Omdat ze hulp nodig had en hij wist dat zij het niet kon doen, dus deed hij dat.’

Dit is co-ouderschap. Dit is hoe gelukkig ik ben om 4 ouders te hebben die elkaar respecteren, en weet dat aan het einde van de dag het enige dat telt, is om je kinderen (zelfs 32 jaar oud) te tonen hoe mensen te behandelen, en hoe om van je familie te houden, ongeacht de situatie.

Mijn vader is met mij op vakantie in Texas. Hij woont hier niet eens. Dus deed hij niet alleen iets onbaatzuchtig voor haar, hij deed het voor haar terwijl hij op zijn VAKANTIE was. Hij wil dat iedereen weet: “Ik ben geen heilige.” Hij wil gewoon anderen laten zien dat je ook dingen kunt doen uit vriendelijkheid.

Deel alsjeblieft als je het ermee eens bent dat de vader van Codie een echte ster is, zo nederig als hij is! Dit is volwassenheid en empathie op zijn best.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven