Papa-campagnes om verschoontafel te plaatsen in mannentoilet om baby’s te verschonen

De meeste mensen proberen openbare toiletten te vermijden als het kan, maar soms moet je er gewoon gebruik van maken. Soms moet je ook nog is een ​​luier verschonen. Als je een vader bent en ooit hebt geprobeerd om dit in een openbaar toilet te doen, weet je waarschijnlijk hoe moeilijk het kan zijn.

Vrouwen hebben misschien moeite met een schreeuwend kind, lange rijen, maar mannen moeten improviseren. De meeste mannentoiletten hebben tenslotte geen verschoontafel, luieremmer of iets dat het gemakkelijk maakt.

Een geërgerde vader heeft besloten iets aan de situatie te doen. Hij heeft een campagne gelanceerd omdat hij wil dat er babyverzorgingsfaciliteiten worden geïntroduceerd in alle herentoiletten.

Wat doen de meeste mannen wanneer ze de luier van een kind moeten verwisselen en ze niet over de gemakken beschikken die ze thuis hebben? Je zou de baby zeker niet op de vloer van het openbare toilet willen zetten, maar deze vader had een hurktechniek die voor hem werkte. Het was ongemakkelijk, maar het werkte.

Donte Palmer is de vader die de beweging heeft gestart, #squatforchange. Hij is een vader van drie zonen en de eigenaar van het Instagram-account, Three Boys One Goal.

“Waarom hebben wij mannen niet dezelfde verschoontafel in de badkamer als mannen, alsof wij niet bestaan. Het is duidelijk dat we dit vaak doen. Laten we dit probleem oplossen! “Zei Palmer.

Sommige openbare voorzieningen hebben familiekamers voor elk geslacht, maar ze zijn niet erg gebruikelijk. In de wereld van vandaag zorgen veel mannen voor de verantwoordelijkheden van de kinderopvang, dus het beperken van hen door het niet hebben van de juiste voorzieningen lijkt enigszins ouderwets.

“Verschoontafel zijn belangrijk in de toiletten voor mannen, omdat vaders de kans verdienen om hun beste te zijn,” zei Palmer.

De hashtag zorgt voor veel reactie overal in de Verenigde Staten en overal ter wereld. Tot nu toe heeft hij meer dan $1400 opgehaald voor zijn GoFundMe-campagne en het geld zal worden gedoneerd aan de liefdadigheidsinstelling National Diaper Bank.

Je kunt meer informatie krijgen over de #squatforchange-beweging in deze video: