Paola gaat al 20 jaar van bil met een spook, wil niet meer verder nu ze zijn gezicht gezien heeft

Paola laat zich al 20 jaar dagelijks nemen door een spook, maar nu wil ze niet meer verder

Een vrouw uit Colombia deed wat stof opwaaien met een vrij bizarre liefdesonthulling op de Colombiaanse staatszender Canal 1.

De vrouw, Paola Flórez, beweerde in het programma Sin Carreta dat ze het al twintig jaar doen met een spook. Niet per se heel alledaags, natuurlijk.

Inmiddels is het volgens Paola echter uit met haar bovennatuurlijke geliefde. Er gebeurde namelijk iets waardoor Paola niet langer van bil wil met de neef van Casper het spookje.

Hoe het begon

In het televisieprogramma doet Paola uit de doeken hoe haar relatie met haar seksgeest begon: “Op een dag lag ik gewoon en ik voelde dat een hand van mijn voeten naar mijn borst bewoog.

Het was vreemd en ik was bang.” Vanaf dat moment begon het spook steeds weer naar Paola te komen om haar te plezieren in bed, aldus de Colombiaanse. De geest nam eigenlijk altijd wel het initiatief.

Verliefd

Paola werd vervolgens verliefd op de geest, vertelt ze ook. Totdat ze dus het gezicht van haar geliefde zag. “De laatste keer, toen ik zijn gezicht zag, wilde ik niet doorgaan”, zegt ze erover.

Geest

Waterspuwer

Volgens Paola ziet haar astrale geliefde eruit als een groot, mannelijke figuur “met tanden en het gezicht van een waterspuwer”.

Niet bepaald aantrekkelijk qua aangezicht en dus maakte Paola het uit. Ze wil nu geen contact meer met haar voormalige bedgenoot.

Relatie met een ‘incubus’

Psycholoog Martiza Montealegre beweert dat het geval van Paola “absoluut niet gebruikelijk” is. Ze voegt eraan toe: “In feite zijn demonische gevallen extreem geïsoleerd.”

Parapsycholoog Jairo Urbex gelooft echter dat het verhaal van Paola geloofwaardig is en denkt ze waarschijnlijk een relatie had met een ‘incubus’.

Een demonische entiteit

Urbex legde uit: “Een incubus is een demonische entiteit, het is een lagere-astrale entiteit… ze specialiseren zich in het vastgrijpen van mensen en het absorberen van hun energie.”

Op social media werd flink op de uitzending met Paola gereageerd, schrijft Mirror. “Het moet een satanische geest zijn geweest”, schrijft iemand.

Een ander: “Vertel haar dat het een buurman was met een laken met gaten.” Nog weer een ander zegt: “Die geest was geen heilige.”

Scroll naar boven