Pakketbezorger maakt vreselijke opmerking tegen doodzieke vrouw in rolstoel

Pakketbezorger maakt vreselijke opmerking tegen doodzieke vrouw in rolstoel

De Britse Jessica Sturrock kampt met een degeneratieve spierziekte, waardoor ze haar leven in een rolstoel moet doorbrengen. Ze bestelde onlangs twee stoelen en werd bij het afleveren hiervan belachelijk gemaakt door de pakketbezorger. Dat meldt ITV.

‘Beter leren plannen’

Jessica is zo boos dat ze naar de media is gestapt. Toen de stoelen arriveerden, vroeg ze of de bezorger haar wilde helpen met het naar binnen brengen van de stoelen. Dat weigerde de man die haar vervolgens toebeet dat ze ‘geen pakjes moet bestellen als ze die zelf niet naar binnen kan dragen’.

De man vertelt Jessica ook dat ze ‘beter moet leren plannen’. Jessica is kapot van verdriet. ”Ik voelde me bijzonder slecht en werd boos. Hij zei dat ik voortaan maar een andere koeriersdienst dan DPD moet gebruiken. Of iemand anders moet laten komen die mijn pakketjes naar binnen brengt. Het ging om twee of drie stappen, meer niet”, aldus een verdrietige Jessica.

DPD zegt sorry

Sturrock heeft contact opgenomen met DPD en kreeg een welgemeend excuses. Opmerkelijk is dat de betreffende koerier er gewoon nog werkt. Hij krijgt ‘extra training’ in omgaan met klanten.

Scroll naar boven