Ouders vertrouwen opa om op baby te passen tot ze bericht krijgen die ze nooit zullen vergeten

De band tussen een grootouder en hun kleinkind is onmisbaar. Het is zo geruststellend dat een nieuwe ouder zijn of haar pasgeborene bij een grootouder kan achterlaten terwijl je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je kent hun opvoedingsvaardigheden en je weet dat ze van het kind houden, het is alsof je ze bij hun tweede huis achterlaat. 

Voor die gelukkige ouders die grootouders in de buurt hebben en ze kunnen afzetten om een ​​pauze te nemen of boodschappen te doen, voel je je gerustgesteld in de wetenschap dat je baby in veilige handen is.

En voor de grootouders hebben ze er ook baat bij; het houdt ze jong en voor hen die regelmatig voor hun kleinkinderen zorgen, kan het hen helpen langer te leven.

David Waterhouse is een agent uit Dallas die net met pensioen is gegaan. Zijn kleinzoon en zijn ouders, die in Kentucky wonen, noemen hem ‘Pawpaw’.

Oppasplicht
Hij is een toegewijde grootvader en zou meteen in een vliegtuig springen om voor zijn kostbare kleinzoon te zorgen. Maar zijn familie houdt ervan hem voor de gek te houden omdat hij niet de meest technisch ingestelde man is, hij heeft bijvoorbeeld nog steeds een flip-telefoon.

David doet niet aan sociale media of überhaupt iets online, tenzij het moet, maar wat hij wel leuk vindt om te doen, is om foto’s te maken met zijn flip-telefoon.

Toen het tijd was voor David om wat quality time door te brengen met zijn kleinzoon, kon hij niet wachten. Zijn ouders namen een welverdiende pauze en David stond klaar om te helpen.

Geniale truc van opa
David gebruikte zijn vaardigheden om foto’s te nemen om mama en papa te laten weten hoe het met hun zoon ging en plaatste naast hem een brief die hij aan hen had geschreven en vertelde hen alles over zijn dag.

Zijn aantekeningen waren gewoon schattig, om maar te zwijgen hoe hilarisch ze waren, en laten zien hoezeer deze grootvader de tijd van zijn leven had met zijn lieve kleinzoon.

Bekijk alle grappige memes in de video hieronder:

Deel alsjeblieft als jij ook denkt dat dit een leuke manier was voor opa om met Ty’s ouders te communiceren!