Ouders vernoemen hun pasgeboren tweeling naar het coronavirus met déze namen

Het coronavirus neemt onze hele leven momenteel in beslag, maar deze ouders zagen het als een mogelijkheid voor een potentiele babynaam voor hun tweeling. In India is namelijk onlangs een tweeling geboren die de namen Covid en Corona hebben gekregen. Uiteraard heet het jongetje Covid en het meisje Corona.

Coronavirus
Ondanks dat het coronavirus veel impact heeft gehad op zowel de zwangerschap bij de moeder als bij de bevalling, vonden ze het een mooi eerbetoon om een lichtpuntje te geven aan een moeilijke tijd die wij allemaal momenteel doormaken. Verder legt de moeder het volgende uit:

“Het virus is gevaarlijk en levensbedreigend, maar de uitbraak heeft er ook voor gezorgd dat mensen zich zijn gaan focussen op hygiëne. Ze zorgen beter voor zichzelf en voor elkaar. Om die reden hebben we goed over deze namen nagedacht”

Goed om te weten is dat Corona en Covid heel gezond zijn en ondertussen ook al thuis zijn. Ook vinden de ouders het geen enkel probleem mochten ze hun naam in de toekomst willen veranderen als ze niet blij zijn met hun naam.

Wat vind jij van hun naam? Laat het weten in de comments op Facebook!

Bron: Libelle & Linda. Beeld: iStock

Laat een reactie achter

Scroll naar boven