Ouders laten baby alleen en gaan in achtbanen, maar wat ze dan doen is nóg erger

Ouders laten baby alleen en gaan in achtbanen, maar wat ze dan doen is nóg erger

Wanneer je ouder bent betekent dat automatisch verantwoordelijkheid. Een baby kan niet zichzelf zorgen en dat is ook niet normaal. Als vader en/of moeder hoor je je kind(eren) ook in de gaten te houden. En dat is precies wat in dit verhaal niet gebeurd is.

Toen een vader en een moeder met hun zevenjarige dochter en hun baby’tje van een paar maanden een pretpak bezochten, leek er in eerste instantie niets aan de hand.

Dat veranderde al snel toen andere parkbezoekers doorkregen hoe de ouders hun kinderen in de steek hadden gelaten. Ze riepen direct de hulp in van medewerkers.

Achtbaan

Volgens de website Café mom gingen de ouders in verschillende achtbanen, terwijl ze de zorg voor de baby overlieten aan hun dochtertje van net zeven.

Een belachelijke beslissing, die door andere parkbezoekers al snel werd opgemerkt. Zij begonnen zich te verzamelen rond de kinderen.

Wanneer het baby’tje begint te huilen, doet het zevenjarige meisjes alles om het kindje te troosten. Aan omstanders laat ze weten dat haar ouders in een achtbaan zitten.

45 minuten

Een vrouw die bij de kinderen staat, neemt direct contact op met het personeel. Die zien de ernst van situatie in en gaan op zoek naar de ouders. De beelden hiervan zijn op TikTok geplaatst en gaan nu in sneltreinvaart rond over het hele internet.

@mycrazyneighbori105 #badparents #seaworldsandiego #themeparks #baby #childendangerment #rollercoaster #fy #fyp #foryou #fypシ #sandiego ♬ original sound – crazy neighboor

Volgens de website Café zijn de twee kleine kinderen minimaal 45 minuten moederziel alleen gelaten. Hun ouders stonden gedurende die tijd in rijen voor achtbanen, alvorens ze in rollercoasters gingen.

Aan het einde van een video is te zien hoe de ouders terugkeren naar hun kinderen, met een grote lach op hun gezichten. Ze hebben niet het idee iets verkeerds te hebben gedaan.

Maar dat verandert al snel, wanneer woedende omstanders de ouders ter verantwoording roepen. Zij laten duidelijk weten wat ze van de ouders vinden.

Onder de video’s (het zijn er twee) wordt massaal gereageerd. De kritiek op de vader en moeder zwelt enorm aan en velen hopen dat dit gedrag gevolgen heeft (gehad).

@mycrazyneighbori105 #seaworldsandiego #badparenting #sandiego #themeparks #childendengerment #baby #newborn #fypシ #fyp #fypシ゚viral #viral ♬ original sound – crazy neighboor

Kinderen zouden niet voor kinderen moeten zorgen. Dat is in ieder geval onze mening. Laat weten in de reacties hoe jij over deze actie denkt en deel dit artikel op Facebook!

Scroll naar boven