Ouders boos dat ze schoolpennen moeten kopen – leraar heeft hier het geniale antwoord op

Leraar Leland Michael werkt op een gemeentelijke school in Iowa, VS. Op een dag tijdens het winkelen bij Walmart, passeerde hij het schoolgangpad en ontmoette hij ouders die hem van school herkenden. Ze kochten spullen voor hun kinderen en vroegen de leraar of het echt nodig was dat ze zelf zoveel dingen moesten kopen.

Ze bespraken de kwestie een beetje, en toen ging Leland weg. Toen hij bij de kassa aankwam, kwam hij een andere ouder tegen die ook wat woorden met de leraar wilde uitwisselen.

Die discussie zou tot de meeste realisatie leiden voor de leraar, die later besloot om op Facebook te gaan om het te delen. En ik ben zo blij dat hij dat deed!
 
Ik voelde me behoorlijk afgemat vanmorgen toen twee verschillende ouders bij Walmart me in het gangpad van schoolbenodigdheden stopten om te klagen over hoeveel ze dit jaar voor hun kinderen moesten kopen.

“Dit is gewoon belachelijk. Ik weet niet hoe deze leraren denken dat we al deze dingen moeten kopen. ‘

Terwijl ze klaagden, leken ze zich niet bewust van het feit dat mijn kar vol zat met een set van alle benodigdheden voor de klas – wat een vrij duidelijke aanwijzing had moeten zijn dat ik een van die hebzuchtige leraren was waarover ze klagen schreef hij op Facebook.

“Terwijl ik aan het afrekenen was, nam de situatie echter een hele andere wending. Ik zag dat de man voor me in de kassarij schoolbenodigdheden voor zijn dochter kocht. Toen hij wegging, zei hij tegen mij: “Je bent een leraar, toch? Ik wil je gewoon bedanken voor alles wat je doet. Ik zie dat je wagen vol zit met benodigdheden en ik wilde zo graag mogelijk helpen. “Toen gaf hij me een Wal-Mart-cadeaubon van $ 25, schudde mijn hand en liep weg met zijn dochter lachend naar mij.

Hoewel ik buitengewoon ontroerd was door de vrijgevigheid van de man, was het deel dat me het meest aanhield het verschil in zijn boodschap aan zijn dochter in vergelijking met de ouders die eerder hadden geklaagd.

De kinderen die hun ouders hoorden klagen, hebben deze boodschap gehoord: “School is niet belangrijk genoeg om er geld aan uit te geven, docenten zijn niet te vertrouwen en hebben een slecht beoordelingsvermogen.”

Het meisje wiens vader mij de cadeaubon overhandigde hoorde: “School is belangrijk genoeg om meer te geven dan nodig is om te zorgen dat het succesvol is, leraren moeten worden gerespecteerd en gewaardeerd, en leren vereist dat we alles geven wat we hebben.”

Als het geld krap is en je moeite hebt om je kinderschoenen te kopen, begrijp ik dat. Maak je geen zorgen: je kind zal hoogstwaarschijnlijk een leraar en een school hebben die ervoor zorgen dat ze de voorraden hebben die ze nodig hebben om dit jaar succesvol te zijn. Als ouder echter, doe je best om het juiste bericht naar je kind over te brengen. De man die me de cadeaubon gaf, heeft niet alleen mijn dag gemaakt, maar ik weet ook dat zijn dochter dit jaar de klas zal binnenkomen met een heel ander perspectief over haar leraar en haar opleiding, en dat is buitengewoon krachtig! ”

Ik denk dat deze leraar een buitengewoon belangrijk punt maakt! Als ouders hun kinderen laten zien dat school belangrijk is, dan zullen kinderen misschien meer energie willen besteden aan het leren van dingen!

Het bericht van de leraar is al meer dan 400.000 keer gedeeld op Facebook en ik begrijp volledig waarom. Laten we het blijven delen om meer ouders te informeren over deze belangrijke kwestie.