Oudere vrouw spuugt op gehandicapte donkere man, wordt zachtjes geslagen en valt dramatisch

Mensen zeggen dat hoe ouder je wordt, hoe wijzer je wordt. Blijkbaar zegt het niets over manieren, en het lijkt erop dat deze oude vrouw haar manieren thuis heeft gelaten. Op het internet is een video verspreid over een oudere vrouw die op een gehandicapte man spuugt in een rijdende bus.

Toen ze dacht dat ze kon wegkomen met wat ze deed, duwde de vriendin van de gehandicapte man de oude vrouw naar een stoel en sloeg haar zachtjes. De oude vrouw viel dramatisch op de vloer van de bus, wat leek op een slecht geacteerde scene uit een film.

De video werd op Reddit gepost en mensen zeiden dat het lijkt alsof de oude vrouw na de klap naar een andere dimensie werd gestuurd, en sommigen lachten zelfs om de manier waarop ze viel.

Adeola Oyebula, de Twitter-gebruiker die de video heeft geüpload, zei dat alles begon omdat de oude vrouw niet wilde dat een man naast haar ging zitten en de gehandicapte man tussenbeide kwam terwijl de twee over de stoel vochten. De oude vrouw beledigde de gehandicapte man en spuugde in zijn gezicht.

De vriendin van de gehandicapte man was er om te getuigen wat de oude vrouw deed en sloeg haar. Veel reacties op de video wezen erop dat het 3 tot 4 seconden duurde voordat de vrouw komisch op de grond viel. Er zijn maar weinig opmerkingen die haar medelijden toonden, maar de meeste gaven aan hoe ze het verdiende om geslagen te worden. Er zijn ook enkele opmerkingen die haar vergeleken met het flauwvallen van een geit.

Bekijk de video hieronder en laat jouw mening achter in de comments:

Bron: Trendcentral