Oudere man verkoopt brandhout om de medische rekeningen van zijn vrouw te betalen – en dan komt voorbijganger erachter dat ze al dood is..

Toen Jessica Pittman vorig jaar door haar woonplaats Gulfport (Mississippi) reed, zag ze een oudere man staan naast zijn geparkeerde auto langs de kant van de weg.

Nieuwsgierig, stopte Jessica bij de man die iets leek te verkopen.

De man stelde zichzelf voor als Kenneth Smith, en hij was daar met zijn vrouw, Helen.

Samen verkochten ze brandhout om de ziekenhuisrekeningen van Helen te betalen.

Een paar jaar geleden werd Helen gediagnosticeerd met longkanker. Het echtpaar kon het zich niet veroorloven om al haar dure medicijnen en doktersbezoeken te betalen, dus Kenneth begon een rotte boom in stukken te hakken, het hout in zakken te doen en het als brandhout te verkopen.

Hij vroeg $5 per zak.

Een jaar later en Jessica zag Kenneth op dezelfde hoek staan ​​en zijn brandhout opnieuw verkopen. Maar deze keer was hij alleen.

Zijn geliefde vrouw, Helen, was overleden.

Verwoest en in de schulden, verkocht Kenneth weer hout aan de kant van de weg, in een poging de resterende ziekenhuisfacturen van zijn overleden vrouw te betalen.

Kenneth had geen andere keuze dan daar te gaan staan ​​en zwaaien naar automobilisten in de hoop dat ze hout bij hem zouden kopen.

Tot tranen aan toe besloot Jessica dat ze iets moest doen. Dus ging ze op Facebook om te zien of ze Kenneth kon helpen.

Maar noch Kenneth noch Jessica waren voorbereid op wat er de komende paar dagen zou gebeuren …

Wil jij weten wat Jessica vervolgens op Facebook plaatste? Lees dit artikel dan verder op de volgende pagina!