Deze 3 bejaarde mannen lopen het podium op en grijpen bij hun billen. Wanneer de muziek begint? Geweldig!

“The Awesome Threesome”, zoals ze genoemd worden, traden op in het Leisure World bejaardentehuis. Dit is een jaarlijks terugkerende show waar zowel personeelsleden als bewoners optreden. Alle 3 de mannen zijn inmiddels de 70 al gepasseerd en toch gaven ze een geweldig optreden weg op het nummer “Billie Jean” van Michael Jackson.

Het is fantastisch om te zien hoe deze mannen invulling geven aan hun leven in het bejaardentehuis. Ze werden door andere bewoners oud genoemd, echter bewezen deze heren het tegendeel. Ze regelden een mooi kostuum en zetten met hun eigen choreografie een geweldige show neer!

Deze mannen weigerden zich af te laten door hun leeftijd, leeftijd is nou eenmaal slechts een getal. Deze mannen lieten zien dat het wonen in een bejaardentehuis niet betekent dat je moet stoppen met leven. Deze mannen wisten precies hoe ze hun plezier over moeten brengen op de rest van de menigte.

Dit optreden is zo geweldig dat ik ernaar kan blijven kijken. Wij wensen deze mannen nog veel gezonde jaren toe en we hopen dat we nog meer optredens van ze zullen zien in de toekomst. Geniet hieronder van het optreden en vergeet het niet te delen met je vrienden en familie!

LEES OOK:  De moeder zet een camera neer vlak voordat ze weggaat. Wat de vader vervolgens doet is waanzinnig!

Wat vind jij? Reageer hieronder: