Oude man overlijdt maar een stel vindt een tas in zijn huis met spullen van hun dochter

Ken Watson was een nogal interessant persoon. Zelfs in zijn laatste jaren slaagde hij erin om een ​​aantal dingen te doen die iedereen, inclusief zijn familie, verbaasden. Hij leerde skydiven toen hij 85 jaar oud was en deed een paar nogal ongebruikelijke stunts, waaronder het vastbinden aan de vleugel van een vliegtuig. De laatste stunt die hij deed, was echter iets dat niemand verwachtte. Hij slaagde er zelfs in om het geheim te houden tot het einde.

Het 2 jaar oude meisje dat naast Ken woonde was zijn oogappeltje. Ze hadden een goede vriendschap en na de begrafenis was Owen Wilson verrast toen hij erachter kwam dat zijn dochter een tas vol spullen had in het huis van Ken. Op de een of andere manier had hij dingen op een manier bewaard die stiekem toebehoorde aan dit kleine meisje en niemand wist het.

Cadi was heel goed bevriend met Ken. Hij wist dat er een tijd zou komen dat hij haar geen kerstcadeau kon geven, dus kocht hij 14 kerstcadeaus zodat ze er elk jaar 1 zou openen tot ze 16 was.

“Onze oudere buurman is onlangs overleden. Zijn dochter rolde een paar tellen geleden om een ​​grote plastic zak. In de zak zaten alle kerstcadeautjes die hij voor onze dochter voor de volgende 14 jaar had gekocht. ”

Owen, samen met zijn vrouw, Caroline, belde haar moeder in Ierland. Ze waren emotioneel over de goedheid die hun buurman hun dochter toonde. Niemand had enig idee dat hij zoiets moois samenstelde toen zijn leven ten einde liep.

Het doel van de geschenken was om er één per jaar te geven, maar er kwam een ​​probleem op dat niemand verwachtte. De geschenken waren niet gelabeld, dus ze wisten niet welke volgorde ze moesten worden geopend. Het is duidelijk dat een cadeau voor een meisje van twee jaar anders is dan een cadeau voor een 13-jarig meisje.

Ze openden een geschenk en het was een boek. Het is ook duidelijk dat er enkele andere boeken en een paar zacht speelgoed zijn. Wat betreft de andere items, het is eigenlijk gewoon een raadspel.

Ken was eind 80 toen hij stierf. Hij woonde in Barry, Vale of Glamorgan naast het gezin met het kleine meisje. Hoewel hij haar slechts twee jaar kende, vormde hij een sterke band met de baby. Owen zei dat hij een “echt persoon” was en hij maakte die reputatie waar.

De meeste mensen kennen hun buren niet en als ze dat wel doen, zouden ze ze waarschijnlijk niet herkennen als ze in een winkel waren. We zijn blij dat er nog steeds mensen zoals deze in de wereld zijn.