Oude dame woont in auto voor haar huis, tot buren beseffen waarom ze niet naar huis te gaan

De meeste ouderen hebben iemand om voor hen te zorgen – of het nu een kind, een vriend of een zorgverlener is. Maar anderen staan ​​er alleen voor. Ze hebben niemand om voor hen te zorgen en hen te helpen in noodsituaties.

Theresa Hernandez is één van hen.

Deze 71-jarige dame woonde in haar kapotte oude auto, die geparkeerd stond in de voortuin van haar huis. Ze had geen stromend water of elektriciteit, dus besloot ze in haar auto te slapen. Maar toen één van haar buren zich realiseerde waarom ze in haar auto sliep, ondernam hij onmiddellijk actie.

oude dame

Theresa’s buurvrouw, Justin, was de eerste die langsging bij de oude dame die in haar auto woonde. Justin had slechts een maand aan de overkant van Theresa gewoond, maar merkte op dat de 71-jarige vrouw elke nacht in haar auto kroop.

Het leek alsof ze daar woonde – iets dat hem een ​​brok in zijn keel gaf.

‘Het heeft mijn hart gebroken. Een 71-jarige vrouw die in 40 graden Celsius in haar auto zit, is niet goed, “vertelde Justin aan KSAZ News.

jongen in de auto met gordel om

De temperatuur in Arizona, waar Theresa woont, stijgt vaak boven de 40 ° C (100 ° F) in de schaduw.

“Ik denk dat als dit mijn oma of mijn moeder was, ik niet wilde dat ze zo leefde, dus moest ik iets doen om haar terug naar huis te krijgen,” zei Justin.

Na een tijdje kwam Justin erachter waarom Theresa niet langer in haar huis kon wonen: de binnenkant was letterlijk een puinhoop.

Het zag eruit alsof er een bom was ontploft. Overal lag afval en uitwerpselen. Zelfs de tuin lag vol met vuilnis en hondenpoep.

Theresa legde uit dat ze niet langer voor haar huis en twee honden kon zorgen nadat haar man was overleden.

achtertuin vol troep

“Mijn huis veranderde in een puinhoop”, zegt Theresa.

Het was duidelijk dat het tijd kost om het huis van Theresa schoon te maken, ook zou het veel geld en inzet van buitenaf vereisen. Dus begon Justin een Facebook-pagina om buren en vrienden samen te brengen, zodat ze Theresa konden helpen.

De daad van vriendelijkheid stopte echter niet aan de rand van de stad. Omdat al snel vreemden uit heel Arizona kwamen helpen.

buren helpen oude dame

Sommige mensen doneerden geld aan het project, terwijl anderen hielpen met het opruimen. 3Loodgieters en elektriciens boden hun diensten volledig gratis aan.

Theresa had niet dankbaarder kunnen zijn. Ze had eigenlijk de hoop opgegeven om haar huis te redden.

“Ik weet niet wat ik zou doen zonder mensen zoals zij. Wat de wereld zou doen zonder mensen zoals zij. Het zijn er maar een paar, ‘zegt ze.

jongeman helpt oude dame in nood

Het huis van Theresa zal zeker veel liefde nodig hebben voordat het weer bewoonbaar is. Maar dankzij het werk van Justin en de vele vrijwilligers, ziet de toekomst er rooskleurig uit.

Ik wou dat er meer mensen zoals Justin waren met empathie en een groot hart! Maar vandaag is het vrij zeldzaam.

Het is belangrijk om mensen als Justin en alle vrijwilligers die Theresa hebben geholpen te benadrukken, omdat ik echt geloof dat hun inspanningen anderen over de hele wereld kunnen inspireren.