Oude dame in veronderstelling dat baby bij geboorte is overleden tot ze bekende stem hoort

Een gezonde pasgeboren baby is zo’n geweldig geschenk, vooral voor degenen onder ons die gevoeliger zijn voor de kwetsbaarheid van een baby en de zorgen dat er iets mis kan gaan.

Ik kan me alleen maar de pijn voorstellen van het dragen van een baby, het ondergaan van de bevalling om alleen te horen dat je baby is overleden.

Genevieve Purinton was 18 jaar oud toen ze het leven schonk aan een mooie baby in Indiana. Toen ze haar kind in 1949 kreeg, waren de tijden anders en als een jonge, ongehuwde vrouw haalden haar artsen Genevieve’s baby weg en vertelden ze dat ze overleden was.

Ik kan me niet voorstellen hoe hartverscheurend dat nieuws moet zijn geweest. Het enige dat deze vrouw wilde doen, was haar baby vasthouden, maar die keuze kreeg ze niet eens.

“Toen ik hen vertelde dat ik de baby wilde zien, vertelde ze me dat ze was gestorven,” vertelde Genevieve aan Fox News.

Helaas heeft Genevieve nooit meer kinderen gekregen omdat ze wegens een aandoening niet meer zwanger kon worden. Op 88-jarige leeftijd leefde deze lieve dame, die zoveel had meegemaakt, helemaal alleen in een wooncomplex in North Tampa, Florida; de enige overgebleven van haar familie van 8 kinderen.

Maar ze wist niet wat voor verrassing haar te wachten stond.

Ongeveer 1500 km van waar Genevieve woont, kreeg een vrouw die Connie heette, een DNA-kit voor Kerstmis.

Connie werd geadopteerd als een pasgeboren baby door een familie in Californië. Maar vanaf haar vijfde vroeg ze zich af wie haar echte moeder was en ging ze meteen aan het werk om te zien wat ze kon vinden.

Haar onderzoek leidde haar naar een vrouw die de moeder van Connie als haar tante herkende en haar vertelde dat ze nog leefde.

De reünie was emotioneel en nu voelt deze lieve dame zich niet langer alleen in de wereld nadat ze niet alleen haar dierbare dochter heeft gevonden, maar ook haar kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Bekijk deze prachtige reünie in de onderstaande video. Het is een perfect voorbeeld van hoe het nooit te laat is:

Er gaat niets boven familie, zelfs als je 69 jaar uit elkaar moet hebben geleefd. Wat een prachtig verhaal. Deel het met je familie en laat hen weten hoe belangrijk ze zijn voor je!