Er zijn veel momenten in het leven dat we misschien iets zien dat we als ongewoon beschouwen. Soms nemen we even een kijkje en gaan weer verder met onze leven, maar op andere momenten is het misschien zo vreemd dat we iets moeten doen…

Wanneer je een politieagent bent, zullen alle ongewone bezienswaardigheden niet alleen je aandacht trekken, maar zullen zij je ook om uitleg vragen. Soms is de uitleg gewoon, maar op andere momenten is het het vreemdste dat je ooit hebt gehoord. Dat is het geval in dit verhaal:

Een klein oud vrouwtje liep op de straat en sleepte twee grote plastic vuilniszakken achter zich.

Eén van de tassen was gescheurd en af ​​en toe viel een briefje van $20 op straat. Toen de politieman dit merkte, hield hij haar tegen en zei: “Mevrouw, er vallen briefjes van $20 uit uw tas.” “Oh, echt? Verdorie! “Zei de kleine oude dame. “Ik zou beter terug kunnen gaan en kijken of ik ze nog kan vinden. Bedankt voor het melden officier.

“Wacht, niet zo snel,” zei de agent. “Waar heb je al dat geld vandaan? Je hebt het niet gestolen, hè? “” Oh nee, nee “, zei de oude dame. “Zie je, mijn achtertuin ligt vlak naast een golfbaan.

BEKIJK OOK  Broers reconstrueren 13 foto's uit hun kindertijd - en internet komt niet meer bij van het lachen..

Veel golfers komen en plassen door een gat in mijn hek, recht in mijn bloementuin. Vroeger maakte het me echt kwaad. Het doodt de bloemen, weet je. Toen dacht ik: waarom zal ik er niet het beste van maken? Dus nu sta ik achter het hek bij het gat, heel stil, met mijn heggenschaar.

Elke keer als een vent zijn ding door mijn hek steekt, verras ik hem, grijp hem vast en zeg: ‘Oké vriend! Geef me $20, of ik knip hem eraf.” Nou, dat lijkt alleen maar eerlijk, ‘zei de agent lachend. “OK. Succes! Oh, trouwens, wat zit er in de andere zak? “” Niet iedereen betaalt. ”

BEKIJK OOK  Depressieve moeder trakteert zoon op Happy Meal voordat ze samen in een dam springen

Als dit je aan het lachen maakte, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook.


Like it? Share with your friends!