Oud-minister (59) deelt heftig nieuws: ”Ik heb kanker”

Oud-minister (59) deelt heftig nieuws: ''Ik heb kanker''

Het gaat niet goed met voormalig VVD-minister Cora van Nieuwenhuizen. Via Twitter laat ze weten dat ze vanmorgen te horen heeft gekregen borstkanker te hebben.

”Het stormt in mijn hoofd sinds ik vanochtend heb gehoord dat ik borstkanker heb”, schrijft van Nieuwenhuizen. ”De strijd daartegen staat nu bij mij voorop. Al het andere komt voorlopig dus minder aan bod.”

Van Nieuwenhuizen stapte anderhalf jaar geleden (augustus 2021) uit het demissionaire kabinet. Via de baantjescaroussel kreeg ze al snel weer een nieuwe baan in haar schoot geworpen. Ze werd voorzitter van Vereniging Energie-Nederland, de branchevereniging voor grote energiebedrijven als Essent, Eneco, Shell, Gazprom en Vattenfall.

We wensen Cora veel sterkte.

Scroll naar boven