Ossa identificeert zich als een vogel en heeft twee belangrijke vragen

Ossa identificeert zich als een vogel en heeft twee belangrijke vragen

Tegenwoordig kun je alles zijn wat je wil. Als jij als man geboren bent en je besluit dat je jezelf niet langer in dat lichaam thuisvoelt, kun je de transitie maken naar een vrouw. Je kunt zelfs je paspoort laten aanpassen als jij daar behoefte aan hebt.

Identificeren als vogel

Maar er zijn ook figuren (no offense) die zich helemaal geen mens meer voelen. Bij onze collega’s van Internetgekkies kon je eerder al een stukje lezen over een vrouw die nu door het leven gaat als robot. Zelfs menselijke emoties moet ze downloaden.

Er blijken nog meer mensen die zich liever anders identificeren. Wat te denken van ene Ossa. Zij is onderdeel van het DID-systeem (Dissociative Identity Disorder).

Ze identificeert zichzelf als een ‘bearded vulture therian’. Om precies te zijn gaat ze door het leven als een baardgier (ook wel bekend als een Lammergier, een vogel uit de familie van havikachtigen).

Ossa identificeert zich als een vogel en heeft twee belangrijke vragen
De Baardgier / Lammergier

Twee belangrijke vragen

We hebben even opgezocht wat Baardgieren precies eten. Daar word je niet vrolijk van. Volgens Wikipedia voedt deze vogel zich voor tachtig procent met botten van kadavers.

Of Ossa dit ook eet, is niet bekend. Wel heeft ze twee hele belangrijke vragen voor haar mede-therians. De eerste vraag is wat je nu precies moet doen om jezelf meer verbonden te voelen met je theriotype. Toch wel belangrijk als je de ultieme gier wilt uithangen.

Vraag nummer twee is of deze veranderingen ook in de menselijke binnenwereld verschijnen. Als je niet begrijpt waar ze het nu allemaal over heeft, vinden we dat volkomen logisch. We hebben de beelden zelf ook achttien keer moeten bekijken voor we het doorhadden. Maarja, wij zijn ook geen vogels.

@tallymarksystem I don’t really like “they” as a pronoun for me, but it’s there for people who can’t or don’t want to use neos/xenos :> #therian #therianthropy #birdtherian #beardedvulturetherian #neopronouns #neos #themedpronouns #nounself #nounselfpronouns #xenopronouns #xenos #did #didsystem #alters #system #systok #systemtok #tallymarksystem #tmsossa #question ♬ original sound – Tally Mark System

Scroll naar boven