De politie heeft besloten foto’s en andere beelden vrij te geven van vier mannen die waarschijnlijk flink hebben lopen rellen tijdens de rellen op Museumplein in Amsterdam.

Deze avond was er weer een aflevering van Opsporing Verzocht waarbij de foto’s werden vertoond in de aflevering. De politie zelf heeft ook een bericht gemaakt met de volgende beschrijving erbij:

Wie (her)kent deze mannen? Wij verdenken ze van openlijke geweldpleging tijdens ongeregeldheden bij de spontane demonstratie op het Museumplein van 17 januari. Informatie delen? Benoem a.u.b. het specifieke nummer van de betreffende verdachte

Ze besloten ook beelden te delen van een groep jongeren die stenen door de ruit van een politieauto hadden gegooid. Een agent raakte daardoor gewond:

De politie is nog vol aan het kijken naar alle beelden die er zijn gemaakt tijdens de rellen dus we verwachten nog veel meer oproepen. Ze kijken vooral naar de mensen die dingen kapot hebben gemaakt en ook een dreiging voor de politie zijn geweest.

BEKIJK OOK  Slagers: we blijven gewoon open want wij zijn essentieel

Herken jij een van deze mensen? Neem dat contact op met de politie.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!