Opnieuw tropisch weer in aantocht: maandag wordt snikheet

Opnieuw tropisch weer in aantocht: maandag wordt snikheet

Wie dacht dat we inmiddels de zomer wel zo’n beetje voorbij zijn, kan hoop putten uit het weerbericht van vandaag. Komend weekend staan er aangename temperaturen voor de deur en aanstaande maandag wordt het zelfs tropisch weer. Alle reden om een dagje aan je weekend vast te plakken (sorry, werkgever)

Meteorologen van weer.nl voorspellen een warm en droog weekend. Vanavond klaart de lucht op en morgen schijnt in het noorden en midden van Nederland de zon lekker fel. Het zuiden daarentegen krijgt last van wolkenvelden. Daar wordt in de middag en in de avond zelfs een regen- of onweersbui voorspeld. De temperaturen schommelen tussen de 25 en zelfs 28 graden.

Mooi Formule 1-weekend

Wie dit weekend naar de Grand Prix in Zandvoort afreist, krijgt te maken met drukkend warm weer. Zon en stapelwolken wisselen elkaar af. Op een lokale bui in het oosten en noordoosten na, blijft het in de rest van ons land gelukkig droog. De temperaturen bereiken op de Wadden 23 graden, terwijl het lokaal 29 graden wordt. Dat zijn in vergelijking met andere jaren vrij hoge temperaturen.

Maandag snikheet

Aanstaande maandag staat er een heerlijke tropische, vermoedelijk de laatste, dag op de planning. Op de Wadden wordt het 24 graden, terwijl het zuidoosten temperaturen tot wel 31 graden voor haar kiezen krijgt. Achja, je kunt het een stuk slechter treffen zullen we maar zeggen.

 

Scroll naar boven