Opnieuw raak in Zelzate: Groep allochtonen neemt Belgische jongen te grazen

Alweer is er een video opgedoken waarin allochtone jongeren uit het Belgische Zelzate een leeftijdsgenoot vernederen en zeer hard aanpakken. Het is al de vierde video in korte tijd dat er zo’n misselijkmakende pestvideo verschijnt.

Op de beelden is te zien hoe één jongen door twee leeftijdgenoten in elkaar wordt getimmerd De drie lijken tieners. De twee daders delen klappen en knietjes aan de jongen uit.

Ook sleuren ze de jongen met zijn hoofd tegen de muur, waarna de twee pestlijertjes hun slachtoffer ook nog een paar keer op zijn hoofd meppen.

Een bende

Het is dus echt een bende in Zelzate, dat in Oost-Vlaanderen ligt. Eerder kwam er een video online waarin getinte jongens een Belgische jongen op de kermis omsingelden en hem dwongen om hun voeten te kussen. Daar bleef het echter niet bij.

Hier gebeurde het

De beelden uit de video dateren vermoedelijk van gisteren, al kan dat niet met zekerheid worden gesteld. Wel is duidelijk waar het gebeurd is, namelijk op de hoek van de Kanaalstraat met de Oostkade. Dat is tegenover het gemeentehuis van Zelzate.

Op zoek

Volgens de lokale autoriteiten is er nog geen aangifte gedaan van het incident. Wel zijn de agenten actief op zoek naar het slacht0ffer omdat ze via hem de daders hopen op te sporen.

In deze video zou dezelfde dader te zien zijn als in een vorige video, zegt een van de ouders van een eerder slacht0ffer. De inwoners van Zelzate hebben een aantal marsen gelopen om hun onvrede over de gang van zaken in hun dorp te laten zien.

Scroll naar boven