Opnames Expeditie Robinson abrupt stilgelegd om ‘incident’

Opnames Expeditie Robinson abrupt stilgelegd

De opnames van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn een tijdje geleden begonnen. Hoewel er momenteel nog niet zoveel bekend is over wie er bijvoorbeeld meedoen, weet Juicechannel te melden dat de opnames even stil zijn gezet.

Opnames

Expeditie Robinson weet veel kijkers al jaren te boeien. Hoewel het programma al tijden bestaat, trekt het altijd weer veel kijkers.

Het programma start meestal aan het eind van augustus. We zullen dus nog even moeten wachten op het nieuwe seizoen. Toch gaan er al ontzettend veel geruchten rond. De opnames gaan traditioneel gezien in de maand april van start. Zo ook nu.

Stopgezet

Juicechannel weet echter te melden dat de opnames een volledige dag zijn stilgelegd. Op Instagram schrijft juicechannel: ”Over Expeditie Robinson hebben wij ook iets gehoord. Het schijnt dus dat de opnames een dag zijn stilgelegd en dit heeft te maken met Mark Baanders.”

Als je Mark Baanders niet kent, dat is die jongen die voor Omroep PowNed soms filmpjes maakt. Vanwege zijn stem heeft de redactie besloten hem ‘slijptol’ te noemen.

Die kun je overigens ook kennen van het mislukte vervolg op de hitserie Onrecht! Seizoen 1 met Dennis Schouten en Bram Krikke was een groot succes, maar seizoen met Mark Baanders flopte zo erg dat het voortijdig van de buis gehaald werd.

Opnames Expeditie Robinson abrupt stilgelegd om 'incident'

Deelnemers

Wat er precies is voorgevallen, is niet bekend. Maar je legt de opnames vanzelfsprekend niet voor niets een dag stil. Weten we dus ook meteen dat Mark Baanders een van de deelnemers is aan het nieuwe seizoen. Die worden normaliter pas kort voor de startdatum onthuld.

Overigens doen er nog wel meer geruchten de ronde over mogelijke deelnemers. Yvonne Coldeweijer lichtte eerder al een tipje van de sluier op. Ze schreef op Instagram: ”Jij raadt nooit wie er meedoet met Expeditie dit jaar. De ex van Lil.” Dat gaat dus over Jaimie Vaes.

Wie ook wordt genoemd is Viktor Verhult, de zoon van Gert Verhulst. Recent bleek dat hij uit het niets Nicolette Kluijver alsmede Art Rooijakkers op Instagram is gaan volgen. Laatstgenoemden presenten het programma. Afijn, er zal vast snel meer informatie naar buiten komen.

Scroll naar boven