Opmerkelijk: Jaap van Dissel staat op ‘Medische zwarte lijst’

We kennen Jaap van Dissel inmiddels allemaal wel omdat hij de directeur is van het Centrum Infectieziektebestrijding en werkt ook voor het RIVM als viroloog.

Hij is ook hoogleraar aan de Universiteit van Leiden met missie om interne geneeskunde te leren, vooral infectieuze ziekten.

Jaap is vooral de afgelopen tijd veel onder de aandacht gekomen omdat het coronavirus over ons land is gewaaid. Jaap werkt ook voor het OMT (Outbreak Management Team). Dit is het team dat advies aan de overheid over het coronavirus.

Er is echter recent wat bekend gemaakt over Jaap wat veel mensen erg opvallend vinden.

Weekblad Story heeft een bizarre ontdekking gedaan want zij hebben laten weten dat Jaap op de ‘Medische Zwarte Lijst’ staat. Op ‘Zwartelijstartsen.com’ staat zijn naam vermeld.

Jaap van Dissel op zwarte lijst

Die is wat er over Jaap geschreven staat: “Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.”

Het zou volgens de desbetreffende website gaan om ernstige verminking en schade door medicijnen zonder de patiënt vooraf te informeren. Ook meldt de website dat er bewezen en veilige combinaties van medicijnen verzwegen zouden zijn.

Scroll naar boven