Ophef in Limburg: Perverse pastoor laat ‘seksfilmpjes’ zien

Ophef in Limburg: Perverse pastoor laat 'seksfilmpjes' zien

Het bisdom Roermond ligt onder vuur, nadat een pastoor van drie Zuid-Limburgse parochies (Berg en Terblijt, Houthem en Broekhem) is beschuldigd van het tonen van seksfilmpjes aan een moeder. Die is hiermee naar het bisdom gestapt.

De vrouw, die dus beweert dat het om seksfilmpjes ging, is de moeder van een communicantje. Een woordvoerder laat aan Hart van Nederland weten dat hij niet weet wat de pastoor heeft laten zien, maar dat het in ieder geval gaat om iets ‘dat niet netjes is’.

De pastoor in kwestie heeft inmiddels toegegeven dat het om een ongepast filmpje ging. Momenteel wordt uitgezocht of hij ‘slechte bedoelingen’ had en met welke achterliggende reden hij dergelijke content onder de ogen van de vrouw heeft geschoven.Totdat er meer duidelijk is, mag de pastoor zijn werk niet uitvoeren.

Onrust onder ouders

Het incident heeft geleid tot grote onrust bij ouders wiens kind de heilige communie nog moet doen. De woordvoerder beaamt dat de dankviering voor de communicantjes en de sacramentsprocessie niet kunnen doorgaan. Erg jammer zeg.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven