Ophef in Eindhoven: meerdere mensen overgoten met saus en in elkaar geslagen

Minderjarige jongen op vreselijke wijze afgetuigd door groep jongeren

Eindhoven wordt momenteel opgeschrikt door ’tienerterreur’. Meerdere bewoners van de Brabantse stad hebben zich gemeld bij de politie, nadat zij waren aangevallen en in elkaar geslagen. Achter deze daden zouden twee jongeren van 15 à 16 jaar zitten.

De mishandelingen zouden steeds plaatsvinden in de omgeving van het zandpad tussen de Oude Bosschebaan en de Marathonloop in Woensel-Noord.

Mensen worden overgoten met sauzen, van hun fietsen afgetrapt en vervolgens in elkaar geslagen. Slachtoffers van de jongens melden letsel aan hun lichaam en beschadigingen aan hun spullen.

Signalement

Door alle getuigenissen heeft de politie inmiddels twee verdachten in het vizier. Men zou op zoek zijn naar twee jongens van 15 of 16 jaar. Een van de twee jongens heeft een blanke huidskleur, terwijl de ander lichtgetint is. Het vermoeden is er dat beide tieners naar school gaan in de buurt van de Marathonloop.

Slachtoffers worden verzocht zich te melden bij de politie. Mocht je worden aangevallen, of belaagd dan is het advies om direct 112 te bellen.

Scroll naar boven