Opgelet: Weeronline voorspelt extreme hitte voor aankomende zondag

Opgelet: Weeronline voorspelt extreme hitte voor aankomende zondag

Nadat het kwik afgelopen dinsdag op sommige plaatsen een temperatuur van 40 graden aantikte, staat de volgende tropische dag alweer voor de deur. Aankomende zondag wordt het wederom extreem heet, met een temperatuur die kan oplopen tot 32 graden.

Vandaag wordt het niet bijzonder warm met temperaturen die variëren tussen de 21 en 24 graden. Maar vanaf morgen gaat het weer langzaamaan de goede kant op.

Zaterdagochtend worden eerst nog wat wolkenvelden verwacht, maar die maken al snel plaats voor het zonnetje. In de middag staan er wat stapelwolken op het programma, aldus Weeronline. In het zuiden en midden van het land worden temperaturen voorspeld van 25 en 27 graden. In het noorden daarentegen wordt het ‘slechts’ 23 graden en dat is weer heerlijk vertoeven.

Zondag tropisch

De mooiste dag van de week wordt zondag. Vooral in Zeeuws-Vlaanderen, Brabant en Limburg kunnen temperaturen van 32 graden gemeten worden.

En dat betekent dat het regionaal wederom tropisch warm zal zijn. Ga jij zondag naar het strand? Houd dan rekening met temperaturen van 25 tot 27 graden. Aan het einde van de dag kan er in het zuiden van Nederland een lokale onweersbui ontstaan.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven