Opa verstikt zich als kleindochter begint met zingen van nummer dat hij in jaren 80 schreef

Liedjes uit onze kindertijd wekken altijd emotionele herinneringen op, vooral als ze door onze ouders en grootouders worden gezongen. Maar Mike Brook zong vroeger een lied voor zijn kinderen dat hij zelf had geschreven, geïnspireerd door hele speciale verhalen.

Op kerstavond kreeg hij de schok van zijn leven toen zijn kleindochter haar talenten liet zien en het liedje voor hem uitvoerde. Zijn reactie heeft de harten van duizenden geraakt, het is zo ontroerend.
 
Mike Brook, nu 69, had op zijn 21e lid willen worden van het Amerikaanse leger. Maar door voetbalblessures en door gehoorverlies aan één oor werd hij niet toegelaten.

Hij was ontroerd door de verhalen die hij hoorde van veteranen die in Vietnam hadden gediend en was zo geïnspireerd door het verhaal van een man dat hij er een lied van maakte.

Zijn kinderen gaven het lied door aan hun kinderen en het bleef een favoriet van het gezin.

Op kerstavond vertelde Mike’s kleindochter Karli Willett haar geliefde opa dat ze een speciale verrassing voor hem had. De aanstormende singer-songwriter had een opname gemaakt waarin ze zelf het lied van haar opa speelde.

Om zijn reactie op het lied te zien is een echte tranentrekker. Hij is zo overspoeld door emotie wanneer hij hoort dat zijn kleindochter zijn geliefde nummer zingt.

Bekijk de schattige reactie van grootvader in de video hieronder:

Haar prestaties zijn zo ontroerend en haar talent zo inspirerend. Deel alsjeblieft zodat meer mensen de prachtige reactie van deze bewonderende opa kunnen zien.