Opa en oma brengen kleinkind om: ”Had in haar broek gepoept”

In de Verenigde Staten is een meisje van slechts vijf jaar door haar eigen opa en oma met een riem d00dgeslagen omdat ze per ongeluk in haar broek had gepoept.

In de Verenigde Staten is een meisje van slechts vijf jaar door haar eigen opa en oma met een riem d00dgeslagen omdat ze per ongeluk in haar broek had gepoept.

Dat melden meerdere Amerikaanse media, waarna ook de Telegraaf (en nu wij dus ook) het bericht hebben overgenomen. Details over deze intens trieste daad zijn exact een week geleden naar buiten gebracht door de aanklager van de staat Illionois. Het is een zeer heftige zaak.

Het meisje zou al ruim twee maanden lang dagelijks in elkaar zijn getimmerd door haar eigen opa en oma. Haar lichaam vertoonde meerdere kneuzingen.

Volgens de aanklager zijn deze van dusdanige aard, dat je deze normaal gesproken alleen ziet bij slacht0ffers van auto-0ngelukken.

Telefoontje

De grootouders van het meisje, respectievelijk 62 en 57 jaar oud, zitten momenteel vast. De opa zou zelf 911 hebben gebeld. Hij zou de volgende woorden hebben gesproken: ”Ik heb mijn kleindochter geslagen en nu reageert ze niet meer.” Toen de hulpdiensten bij de woning arriveerden, troffen ze de kleuter naakt aan op de bank.

Verhoor

Tijdens verhoren zou de oma hebben verklaard dat het meisje zichzelf vaak onderpoepte. De laatste keer dat dat gebeurde, zouden de grootouders haar hebben verteld dat dit niet meer mocht voorkomen.

Zou het vijfjarige kind dat wel doen, dan zou ze afgeranseld worden met een riem. De grootouders vinden niet dat ze iets verkeerds hebben gedaan. Het meisje had ‘gewoon moeten luisteren’.

Opa en oma brengen kleinkind om: ''Had in haar broek gepoept''

Afgelopen vrijdag gebeurde het weer. De opa kon zichzelf niet meer beheersen en greep naar de riem. Hij zou helemaal los gegaan zijn en minimaal 12 keer op het kind in hebben gemept.

Daarna stond het meisje niet meer op. Tijdens de autopsie is gebleken dat het meisje overal blauwe plekken had. Haar lichaampje zat ook vol met littekens.

Scroll naar boven