Ook Nicol deelt eerste foto met haar nieuwe vriend: ”De liefde van mijn leven”

Brekend nieuws: 'Alle afleveringen Massa is Kassa offline gehaald'

De afgelopen week was een turbulente in de (voormalige) personages van Massa is Kassa. Peter Gillis liet zijn nieuwe vriendin zin, terwijl ook Mark Gillis zijn verovering aan de wereld liet zien. Nu is het de beurt aan Nicol!

Peter en Nicol

Voor wie het allemaal gemist heeft; in december maakte Peter Gillis na wilde geruchten dan eindelijk wereldkundig dat de relatie met Nicolleke op de klippen was gelopen.

Hij moest naar eigen zeggen door een rouwproces maar kwam deze week ineens met een nieuwe liefde op de proppen. Dat is Wendy van Hout uit Eindhoven. Inmiddels lijkt echter wel duidelijk dat het allemaal schijn is, en dat mevrouw Van Hout ‘gecast’ is voor Massa is Kassa.

Zijn gelijkvormige zoontje Markie Parkie, waarvan sommigen dachten dat hij nog maagd was, blijkt nu ook ineens aan de vrouw.

Nicol

Nicol vond na de breuk met Peter al snel een nieuwe vriend. Dat was barbier Mike, toevallig ook de ex van Wendy. Afijn, de relatie was al snel ten einde. De twee moesten op een luchtbedje slapen, terwijl Kremers eerder nog in een kasteel woonde.

Na Mike ging ze verder met Patrick, de zoon van zangeres Hanny. Die was daar woest over en liet haar afkeer meermaals op Instagram blijken. Bovendien lag het allemaal extra gevoelig, omdat Patrick in het verleden ook voor Peter heeft gewerkt.

Nieuwe vriend

En nu is het tijd voor nummertje drie binnen vijf maanden. Via Instagram kondigt ze aan nu samen te zijn met ene Stephen, een jongen die alleen maar boksplaatjes op zijn profiel heeft staan.

De twee vertoeven gezellig in Marbella, waar Nicol verblijft sinds ze op de vlucht is voor de Belastingdienst. Tenminste, dat beweert Roddelpraat.

Onder de foto van Stephen en zichzelf heeft Nicolleke een romatisch liedje toegevoegd, namelijk het nummer I Love You Always Forever van Betty Who.

Daarmee lijkt de liefde toch wel officieel bevestigd. Dat concludeert ook het juicekanaal Reality.FBI. En zo zijn Peter, Mark en Nicol binnen een week onder de pannen.

Ook Nicol heeft nieuwe vriend: ''De liefde van mijn leven''

Scroll naar boven