Ook De Verraders blijkt nep: ‘Dit is heel slordig”

Ook De Verraders blijkt nep: 'Dit is heel slordig''

Eerder deze week werd bekend dat in het programma Steenrijk, Straatarm niet alles is wat het lijkt. Na de uitzending van een vader en een zoon meldden zich twee boze familieleden, die heftige informatie hadden over de vader.

Het leidde tot felle kritiek op het programma en SBS werd er zelfs van beschuldigd geen goede research te hebben gedaan. Of dat ook echt zo is zullen we nooit weten.

De Verraders

Maar nu is er ophef ontstaan over het programma de Verraders. Kijkers van het programma reageren verbaasd op een shot dat alle schijn van kijkersbedrog heeft.

Stemmen?

In de uitzending van vrijdag wordt Maria huiswaarts gestuurd na een strijd met Selma Omari. De strijd wordt uiteindelijk door een kleine meerderheid beslist. Zo blijkt dat Noor Omrani op Maria heeft gestemd. Maar niet veel later krijgen kijkers te zien dat ze Selma heeft opgeschreven.

De kijker die dit was opgevallen, heeft echter nog iets ontdekt. ”Dit shot is net voordat ze bekend hadden gemaakt dat zij (Maria) Verrader was. Dus productie heeft een verkeerd shot gebruikt. Best wel slordig.”

Zo langzamerhand lijkt de geloofwaardigheid van televisieshows in Nederland volledig te verdwijnen. Zo zijn er al twijfels over bijvoorbeeld First Dates, Lang Leve de Liefde, Massa is Kassa, Steenrijk, Straatarm en nu dus ook over de Verraders.

Tegelijkertijd weten we ook allemaal dat de deelnemers hun mond waarschijnlijk nooit voorbij zullen praten. Iets met uhm, contracten?

Scroll naar boven