Ook de maximale groepsgrootte gaat met kerst niet omhoog

Het is nu zeker: met kerst mag je maar maximaal met 3 personen in een huishouden zijn. De overheid heeft dat zojuist besloten. Er zijn bronnen geweest die dit zeker weten en ook weten dat het definitieve besluit is genomen. Rutte en het hele kabinet zegt dat het geen goed idee is en zelfs onverantwoordelijk om met deze cijfers meer dan 3 personen in een huishouden toe te laten.

Vandaag was er wederom een enorme stijging in het aantal coronagevallen en waarschijnlijk komt dit door Black Friday en de drukte rondom Sinterklaas. Het was afgelopen tijd enorm druk in de winkelstraten en in veel centra’s van steden in Nederland.

Het coronavirus verspreidt zich om het moment weer erg snel en in vrijwel elke provincie gaat het de verkeerde kant op. Er zijn nog maar 3 provincies, onder andere Zeeland, waar het nog niet de verkeerde kant op gaat maar hier gaat het ook niet goed.

Vooral scholen en kinderdagverblijven zijn een van de gevaarlijkste bronnen op dit moment want vanuit daar ontstaan nog steeds (te) veel besmettingen.

Wat vind jij van dit idee? Laat jouw mening hieronder door hieronder op ‘reacties’ te klikken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven