Oogbal-tattoo gaat gruwelijk fout: ”Ik word verdomme blind”

Moeder in paniek nadat ze oogballen laat tatoeëren: ''Ik word verdomme blind''

Veel mensen hebben wel eens een tatoeage laten zetten waar ze later spijt van kregen. Anaya Peterson uit het Ierse Belfast is zo iemand. Ze liet haar oogballen tatoeëren, maar is nu volledig in paniek omdat ze blind dreigt te worden.

Het leek Anaya een supergoed plan, het laten injecteren van haar oogballen. Haar ene oog liet ze blauw tatoeëren en de andere paars. Een waarschuwing van haar 7-jarige dochtertje over de gevaren sloeg de moeder in de wind. Ze moest en zou haar ogen laten tatoeëren.

Dat liet ze uiteindelijk doen in 2020. Gezien de video’s die Peterson op TikTok plaatste, leek ze erg blij met het resultaat.

Blind

Peterson had het idee overgenomen van het Australische moden Amber Luke. Die kon na de tattoo drie weken niets meer zien. Maar bij Peterson ziet het er minder rooskleurig uit. Sinds haar tatoeages worden de klachten steeds erger. ”Van een afstand kan ik geen gelaatstrekken meer zien”, zo zegt ze tegen The New York Post.

@inkedup_britishjamaican1 lol 😂 #fyp #eyeballtattoo #tattooedeyeball #splittongue #tonguesplit #bodymods #alternative #facetattoo #lol #semiblind #belfast #jamaican #british #britishtiktok #jamaicantiktok ♬ STFU – Digga D

Foutje

Het probleem is dat degene die de tattoo zette, de naald te diep in haar oogbal heeft geduwd. ”Als de procedure correct zou zijn uitgevoerd, kan je helemaal niet blind worden.”

Het is onbekend hoe lang het zal duren voordat Peterson blind zal worden. Maar dat dit op een dag gebeurt staat al wel vast volgens doktoren.

Scroll naar boven