Onzeker over je penis? Voor 30 euro geeft deze moeder je ‘advies’

Lahnee Pavlovic uit Australië is lifestyle coach en zelfbenoemd ‘bedroom educator’. Maar de geverfde blondine biedt nog een andere service. Voor slechts 50 Australische dollar, omgerekend zo’n 30 euro, beoordeelt ze piemels van mannen.

Het gaat niet om een grap, maar om een bloedserieuze service. Pavlovic, zelf moeder van twee kinderen, heeft alleen een foto nodig van een geslachtsdeel. Op basis van de vorm en de lengte adviseert ze een man vervolgens over de standjes die hun performance in de slaapkamer verbeteren.

Uitgebreid advies

Je hoeft dus geen afspraak te maken met Lahnee. Als je gebruik wenst te maken van de service, heeft de ‘dokter’ alleen een fotootje van het volledige klokkenspel nodig. Binnen een paar uurtjes ontvang je dan ‘advies op maat’. Hier valt niet alleen uitleg over de anatomie onder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lahneeland (@itslahneeland)

Ook krijg je hygiëne-advies en niet onbelangrijk: welke standjes je moet doen om je partner optimaal te pleasen. Om het af te maken vertelt Lahnee je hoe je het langer kunt volhouden in de slaapkamer. Je kunt zelfs het uithoudingsvermogen krijgen van een ‘vijf keer in een nacht’-dekhengst.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven